Mainonta katutilassa - maulla ja harkiten

Levin keskustan luonteeseen kuuluu runsas yritystoiminta ja siitä syntyvä tarve kadun kulkijaan kohdistuvaan mainontaan. Jotta tästä ei muodostu kulkua estävä ja kyläkuvaa kohtuuttomasti rasittava elementti, tulee mainonnan noudattaa tiettyjä reunaehtoja.

Levin ydinkeskustassa liikkumista ja palveluiden löytämistä helpotetaan jatkossa rakentamalla ydinkeskustan alueelle infopisteitä ja opastauluja.

Yritysten mainonta ns. A-telineillä on Kittilässä ja Levillä rajoitettua

A-telineitä yritykset voivat käyttää 1 kpl /yritys. Teline tulee asettaa kävelyalueelle siten, että se on kyseisen liikeyrityksen kohdalla enintään yhden metrin päässä rakennuksen seinälinjasta oman liiketilan kohdalla. Teline on sijoitettava siten, ettei se haittaa kadun käyttöä eikä häiritse yleistä järjestystä, turvallisuutta, liikennettä eikä kunnossapitoa. Telineitä voi käyttää ainoastaan liikkeen aukioloaikoina, muina aikoina telineet tulee kerätä pois esim. liikkeen tuulikaappiin. Huomioithan, että kunnalla on oikeus poistaa vastoin edellämainittuja ohjeita sijoitetut A-telineet.

Levin keskustassa A- telinemallina suositellaan käytettäväksi ulkokäyttöön soveltuvaa metallista valmistettuja tummanharmaan tai mustan väristä runkomallia, jossa mainostilan koko on maksimissaan 70 x 100 cm. Mainostilassa olevan mainoksen tulisi vastata kyseisen yrityksen graafista ilmettä.

Kuva AV-Lappi

Levillä suositeltava A-telinemalli