Tilaisuuden aineistot löytyvät ohjelmassa olevista linkeistä.
Ruokaa läheltä ja yhdessä – verkostoitumistilaisuus
Aika: perjantai 27.1.2023 klo 12-16
Paikka: hotelli Hullu Poro, Levi
Aineistot
12-12.10 Tervetuloa! Lähiruoka osana matkailun kestävyyttä: Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut (pdf)
12.10-13.00 Yritysten puheenvuoroja:
Tuuli Rautava, Mettän Maku (pdf)
Mikko Sirviö, Hotelli Metsähirvas (linkki www-sivulle) ja Kristian Erkkilä, Pure Lapland (linkki www-sivulle)
13.00-13.10 Pohjois-Lapin Ruoka Oy esittäytyy, Merja Ahola, Sodankylä
13.10-13.20 Likiruoka – Lähiruoan logistiikkaa yhdessä! Janne Känsäkoski, Centria (pdf)
13.20-13.30 Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori – Yrityskokemuksia, Laura Hokajärvi, Kolari
13.30-14.00 Tarinallistamisella kilpailuetua, Anne Kalliomäki,Tarinakone Oy (linkki Canvaan) + Linkit esimerkkeihin (pdf)
Lisätietoja tapahtumasta:
Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin: 0400 356 431