Kittilän yritykset

Jaa tämä sivu

 

Kittilässä on Suomen parhaimpia yritystiheyksiä, eli yrityksiä suhteutettuna asukaslukuun on alueella runsaasti.

Kittilässä on monipuoliset palvelut. Jotta oma paikkakunta pysyy vireänä, kannattaa käyttää paikallisia palveluja ja työllistää lähiyrityksiä!

Löydä Kittilän palvelut ja yritykset  – siirry Kittilän palveluhakemistoon!

Kittilän palveluhakemisto

Kittilän palvelut löytyvät palveluhakemistosta

Löydät Kittilän palveluhakemistosta www.kittilanpalvelut.fi Kittilän yritykset ja palvelut. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon!

Palveluhakemisto kittilanpalvelut.fi on Kideve Elinkeinopalveluiden / Kittilän kunnan ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri. Palveluhakemistoon tietonsa voivat ilmoittaa kaikki yritykset, joilla on toimipaikka Kittilän kunnan alueella. Palveluhakemistoon rekisteröityminen, tietojen lisääminen ja ylläpito on yrityksille maksutonta.

Kideve Elinkeinopalvelut / Kittilän kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Palveluun kirjautuneet yritysten edustajat vastaavat yritystietojen ajantasaisuudesta palvelussa. Palvelun käyttäjät voivat ilmoittaa havaitsemansa virheelliset tiedot Kideve Elinkeinopalveluille sähköpostitse kideve(at)kittila.fi.

Palveluhakemisto on toteutettu Kestävät hankinnat elinvoimaisuuden lisääjänä –hankkeessa, joka sai EAKR –rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen oli Lapin liitto. Lue lisätietoja hankkeesta