Koulutukset ja tapahtumat

Jaa tämä sivu

 

Alueen yrittäjille on tarjollla monipuolista koulutusta ja ajankohtaistilaisuuksia ympäri vuoden.

Kideve järjestää säännöllisesti erilaisia infotilaisuuksia sekä koulutuksia Kittilän yrittäjien tarpeisiin. Monet tilaisuuksista toteutetaan yhteistyökumppanien kanssa. Kideve välittää tietoa myös muiden järjestämistä, Kittilässä ja lähialueilla toteutuvista koulutuksista ja yritystilaisuuksista. Katso ajankohtaista-osiosta tarkemmat tiedot tulevista koulutuksista.

Ajankohtaista

 

Tunturi-Lapin, eli Kittilän, Kolarin, Muonion ja Enontekiön alueen yrityksille suunnattuja koulutuksia löytyy kootusti Tunturi-Lapin yrityskoulutuskalenterista.  Mukana on parin tunnin täsmätyöpajoja, tutkintoon tähtääviä pidempiä koulutuksia ja kaikkea siltä väliltä. Voit selata tapahtumia paikkakuntakohtaisesti tai valita kaikki Tunturi-Lapin alueen koulutustarjonnan nähtäville.

Koulutusten järjestäjät voivat ilmoittaa tilausuutensa kalenteriin. Mukaan otetaan kaikki yrityksille suunnatut koulutukset, jotka järjestetään Tunturi-Lapissa tai etäyhteyksillä seutukunnan yrittäjille.

Tervetuloa selailemaan! https://yrityskoulutuskalenteri.fi/

Sivustoa ylläpitävät Tunturi-Lapin Kehitys ry ja Leader Tunturi-Lappi ry. Yhteystiedot: https://yrityskoulutuskalenteri.fi/yhteystiedot/
Koulutuksia koskevissa kysymyksissä tulee ottaa yhteyttä koulutuksen tarjoajaan.