Investoinnit ja rakentaminen

Jaa tämä sivu

 

Kittilä on houkutteleva investointikohde. Kittilään on investoitu viime vuosien aikana satoja miljoonia euroja, ja Kittilä on tutkitusti Suomen kuudenneksi vetovoimaisin alue.

Levi_kesa_kuva_tunturista_kylaan_slider_1600x670

Investoinnit ja rakentaminen ovat edellytyksiä alueen kehittymiselle ja kasvulle. Ne varmistavat, että seutu on vetovoimainen ja kiinnostava investoinnin kohteena myös muualta tuleville yrittäjille. Kittilän kunnan tekninen osasto neuvoo monissa asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Jo investoinnin suunnitteluvaiheessa yrityksen kannattaa selvittää, onko hankkeelle olemassa EU-rahoitusmahdollisuuksia. Yritystoimintaan ja Kittilään sijoittumiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Kideve Elinkeinopalveluihin.

Kideve on kerännyt tietoa Kittilän seudulla rakentamista suunnitteleville tahoille, jotta investointien tekeminen olisi helpompaa. Tältä sivulta löydät tietoa sekä seudun rakentamisesta että Kittilän kunnan myynnissä olevista tonteista. Tutustu tarkemmin erityisesti Rakennetun ympäristön laatukäsikirjaan ja Kittilän kunnan sivuihin, joista saa paljon tietoa Kittilän seudulla rakentamisesta.

Rakennetun ympäristön laatukäsikirja (RYLK) on tarkoitettu antamaan konkreettista tukea Kittilän ja erityisesti Levin rakennetun ympäristön suunnitteluun, toteutukseen ja kunnossapitoon.

Kittilän kunnan myytävät omakoti- ja lomatontit on esitelty kunnan www-sivuilla. Yksityisten myymiä tontteja voi etsiä ottamalla yhteyttä kiinteistönvälittäjiin sekä paikallisten lehtien ja internetissä toimivien osto- ja myyntipalvelujen kautta.

EU-rahoitusmahdollisuuksista lisätietoa kohdasta Kehittyvä yritys.