Kuvapankin käyttöohjeet

Jaa tämä sivu

 

Hankkeen etusivulle

Kuvapankin käyttöohjeet

Nämä käyttöohjeet koskevat soveltuvin osin myös muita Kideve Elinkeinopalveluiden Kittilän kunnan tuottamia materiaaleja, kuten esimerkiksi infograafeja ja videoita.

Kuvapankissa olevat kuvat on tarkoitettu Kittilän alueen kestävästä matkailusta, alueen kestävyydestä ja Kittilän alueen yritysten ja toimijoiden kestävyysteoista viestimisen tueksi. Kuvia voi käyttää käyttää kestävään matkailuun ja vastuullisuusviestintään liittyvissä viestintäaineistoissa, kuten esimerkiksi painotuotteistta, esitteissä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kuvien käyttö kaupalliseen tarkoitukseen ilman kytköstä vastuullisuusviestintään tai kestävyyteen liittyviin aiheisiin on kielletty. Voit kuitenkin käyttää kuvia kertoessasi tuotteestasi tai palvelustasi, joka on kestävän matkailun periaatteiden mukainen.

Kuvia voi käyttää kaikissa medioissa. Kuvia voi rajata tarkoituksenmukaisesti, mutta muuten niitä ei saa käsitellä. Kuvia ei saa muunnella eikä käyttää tekijää tai kuvattavia loukkaavalla tavalla. Kuvia saa käyttää vain lain, muiden säännösten ja hyvän tavan mukaisesti. 

Kuvan yhteydessä tulee mainita lähteeksi Kittilän kunta sekä kuvaaja, kuten kuvien lisätietoihin on merkitty (esim. Kittilän kunta / Etunimi Sukunimi). Lähde tulee merkitä kuvan päälle tai alle tekstinä.

Kuvia ei voi lainata, myydä, luovuttaa tai muulla tavoin siirtää muille osapuolille. Henkilö, yritys tai organisaatio, joka käyttää kuvaa kuvapankista, on yksin vastuussa käyttöehtojen noudattamisesta. Kideve Elinkeinopalveluilla Kittilän kunnalla on oikeus kieltää kuvien käyttö, jos niitä katsotaan käytettävän tavalla, joka ei sovellu kuvapankin tarkoitukseen tai ei muutoin ole lain, muiden säännösten ja/tai hyvän tavan mukaista.

Näiden ehtojen tulkinnasta tai soveltamisesta syntyvät riidat ratkaistaan ​​Suomen lain mukaan Lapin käräjäoikeudessa.

Kuvapankkiin liittyvissä kysymyksissä tai palautteen osalta voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse kideve(at)kittila.fi

    •