Työpaja ti 21.3.2023 klo 13-16: Inklusiivisen matkailun edistäminen

 

Mitä inklusiivisuus  ja monimuotoisuus tarkoittavat?

Miten huomioida ne tuotteistamisessa?

Miten ottaa ne viestinnässä ja markkinoinnissa huomioon?

Miten viestiä oikein?

 
Pirjo Räsänen ja Jukka Parviainen Ellare Oy:stä pitävät koulutuksen inklusiivisen matkailun edistämisestä Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät! -hankkeen toimeksiantona. Jukka Parviainen on esteettömän matkailun laaja-alaisimpia asiantuntijoita Suomessa ja toimii päivittäin mm. esteettömyys- ja saavutettavuuskartoittajana ja esteettömyyden asiantuntijana.  Pirjo Räsänen on pitkän linjan monipuolinen matkailualan ammattilainen, jonka erityisosaaminen liittyy matkailun palveluketjujen tuntemukseen, tuotteistamiseen ja viestintään. Pirjo ja Jukka ovat yhdessä toteuttaneet useita inklusiivisen matkailun webinaareja mm. Visit Finlandille. 
 
Saamme koulutuksen aikana neuvoja mm. siihen, miten eri kohderyhmien tarpeet voi huomioida tuotteistamisessa, miten inklusiivisuuteen liittyvistä aiheista voidaan viestiä ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle ja mihin keskittyä.
 
Tilaisuus on webinaari, eli kouluttajat ovat mukana tilaisuudessa linjojen kautta, mutta järjestämme työpajaan kokoustilan, jossa voimme yhdessä kuunnella tilaisuutta ja osallistua siihen vuorovaikutteisesti. 
 
Tule kuulemaan ja oppimaan aiheesta lisää!
 
Ti 21.3.2023 alustava ohjelma
klo 12.45 kahvitarjoilu (kahvi/tee, makea kahvileipä, hedelmiä)
klo 13.00 työpajaosuus Ellare Oy:n vetämänä
klo 14.00 kahvitauko (kahvi/tee, suolainen kahvileipä, smoothie)
klo 14.10 työpaja jatkuu
klo 15.10 tauko
klo 15.20 työpaja jatkuu
klo 16.00 työpajan päätös
klo 16.00-16.30 Kysy ja keskustele -tuokio. Onko sinulla kysymyksiä kestävän matkailun kehittämiseen tai esim. sertifiointiin/ympäristöohjelmiin liittyen? Työpajan jälkeen voit jäädä keskustelemaan Kideven edustajien kanssa sinua askarruttavista asioista tai muuten vain vaihtamaan ajatuksiasi esim. teemaan liittyen.
 
 
Ilmoittaudu mukaan 20.3.2023 mennessä! Tilaisuus järjestetään Hotelli K5 Levin kokoustiloissa, osallistua voit myös etänä. Tilaisuus on maksuton.
Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa 14 vrk tilaisuuden jälkeen.
 
 

Lisätietoa hankkeesta: https://www.kideve.fi/hanketoiminta/kehittamishankkeet/kasvua-kestavasta-matkailusta-yhessa-kestavammat/

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin: 0400 356 431 

Marianne Hietalahti, projektipäällikkö
S-posti: marianne.hietalahti@kittila.fi
Puhelin: 040 487 7556