Syksyn työpajoja Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeessa 15.8. ja 16.8.

Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät -hankkeessa on päästy Kittilän ja Levin alueellisen kestävän matkailun suunnitelman teossa käyntiin ja syksyllä päästään yhdessä jatkamaan suunnitelman tekoa teemaan liittyvissä tilaisuuksissa.

15.8. Vastuullinen infra -työpaja
Vastuullinen infra -työpajassa keskitymme teeman mukaisesti infraan ja etsimme rohkeasti keinoja nostaa kestävyys erottuvaksi kilpailutekijäksi. Pohdimme mm. miten huomioimme kestävyyden ja miten uudistumme edelläkävijöiksi, miksi kannattaa panostaa innovatiivisiin hankintoihin tai toimijoiden hankintayhteistyöhön?
 
Alustava ohjelma
klo 12.15 – 13.00  Lounas
klo 13.00 – 15.00  Vastuullinen infra. Alkuun kuulemme Finnish Consulting Groupin alustuksen aiheeseen. Alustuksen jälkeen työpajaosuus ja keskustelua
(tilaisuuden paikka täsmentyy myöhemmin)
 
Paikan päälle tuleville osallistujille tarjoamme lounaan.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Vastuullinen infra (lyyti.fi)
 
 
16.8. Vastuullinen tuotekehitys ja palvelut -työpaja & Jätehuolto haltuun, osa IIII
Aloitamme lounaalla Break Sokos Hotel Levin Kiisa-ravintolassa klo 11:45. Lounaan jälkeen luvassa on työpaja Vastuullinen tuotekehitys ja palvelut 16.8. klo 12.30 – 14.30. Matkailijat, yhteistyökumppanit, jakelukanavat ja kv-matkanjärjestäjät edellyttävät yhä useammin näyttöjä vastuullisista toimintatavoista. Vastuullisuus ei ole menestyjille enää valinnaista. Tule mukaan vaikuttamaan siihen, miten vastuullisuus tuotteissa ja palveluissa linjataan Kittilä ja Levin kestävän matkailun suunnitelmaan!
 
Iltapäiväkahvien jälkeen jatkamme jätehuollon kehittämisteemoissa klo 14:45 – 16:30 Jätehuolto haltuun -työpajasarjan viimeisessä osassa. Jätelaki uudistuu ja luvassa on uusia velvoitteita. Mikä muuttuu ja miten se koskee minua? Miten minun tulee ottaa muutokset huomioon omassa toiminnassani?
Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan asiasta. 
 
Alustava ohjelma

klo 11:45 – 12.30 Lounas ravintola Kiisa
klo 12.30 – 14.30 Työpaja: Vastuullinen tuotekehitys ja palvelut, Finnish Consulting Group
klo 14.30 – 14.45 Iltapäiväkahvit
klo 14.45 – 16.30 Jätehuolto haltuun, osa III. Jätelaki uudistuu: Mikä muuttuu ja miten se koskee minua? Sanna Kivilompolo, ympäristötarkastaja, Kittilän kunta.Kuulemma tilaisuuden alkuun Kittilän kunnan ympäristövalvonnan tietopaketin jätelain muutoksista. Esityksen jälkeen mahdollista on esittää kysymyksiä muutoksista ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Paikan päälle tuleville osallistujille tarjoamme lounaan ja iltapäiväkahvit

Mahdollista on myös osallistua vain toiseen työpajoista, jos aikataulusi ei mahdollista koko iltapäivän ohjelmaa.
 
 
Kaikkiin tilaisuuksiin voit osallistua myös etänä. 
Tervetuloa mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden suunnitelmiin!
 
 
 
Kestävän matkailun suunnitelmaa toteutetaan osana Yhessä kestävämmät! -Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeen toimenpiteitä. Tavoitteena on tuottaa Levin ja Kittilän kokonaisvaltainen kestävän ja vähähiilisen matkailun kehittämissuunnitelma, jossa tunnistetaan toimijat rooleineen, määritellään konkreettisia linjauksia ja toimintamalleja sekä tiivistetään kestävän matkailun verkostoyhteistyötä. Asiantuntijana työssä toimii FCG Finnish Consulting Group Oy (FCG).

 

Katariina Palola, elinkeinojohtaja
S-posti: katariina.palola@kittila.fi
Puhelin: 0400 955 472

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin:  0400 356 431 

Marianne Hietalahti, projektipäällikkö
S-posti: marianne.hietalahti@kittila.fi
Puhelin: 040 487 7556