Työpaja: STF-yhteensopivat sertifikaatit, ke 3.11.2021 klo 13-16

Aika: keskiviikko 3.11.2021 klo 13-16

Paikka: Hotelli Hullu Poro, kokoustilat (Rakkavaarantie 3, 99130 Sirkka) TAI etäosallistuminen

Ilmoittaudu: tästä linkistä

Lähde mukaan rakentamaan kestävää matkailua! Tule kuulemaan STF-ohjelmaan yhteensopivista sertifikaateista ja erityisesti Green Key ja Green Activities -sertifikaateista.

Työpajassa asiantuntijana toimii Visit Finland Akatemian kouluttaja Anu Nylund/Mood of Finland. Hän kertoo, miten sertifiointi linkittyy STF-ohjelmaa ja opastaa osallistujia sertifikaatin hakuprosessissa. Tule saamaan täsmäohjeet ja vinkit oman yrityksen sertifioinnin edistämiseen!

Mikä Green Key ja Green Activities?

Green Key –merkkiä voivat hakea hotellit, pienet majoitusliikkeet (alle 15 huonetta), leirintäalueet ja mökkikylät, ravintolat ja kahvilat, käyntikohteet ja aktiviteetit.

Green Key -merkin saanut kohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä  kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Green Activities-ohjelma on luontoyrittäjien tarpeisiin räätälöity ympäristöohjelma. Green Activities soveltuu yrityksille, jotka tarjoavat ohjelmapalveluita luonnossa pääasiassa lihasvoimaa käyttäen tai työpajoja luonnontuotteita hyödyntäen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Lue lisää: greenkey.fi

Tilaisuus on kaikille avoin ja sisältää kahvitarjoilun. Tervetuloa!

 

Lisätietoja: Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 0400 356 431, katja.kaunismaa@kittila.fi

Tilaisuus on osa Kideven toteuttaman ”Yhessä kestävämmät! – Kasvua kestävästä matkailusta” –hankkeen toimintoja. Hanke saa EAKR -rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen on Lapin liitto.