Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus pe 27.1.2022 klo 12-16 Levillä

Tapahtuma Levin Hotelli Hullu Porossa tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden esitellä tuotteita potentiaalisille asiakkaille, verkostoitua uusiin yhteistyötahoihin sekä kuulla inspiroivia elintarvikealaan liittyviä puheenvuoroja ja saada uusia eväitä oman yritystoiminnan kehittämiseen!

Ilmoittaudu to 26.1.klo 12 mennessä: Ilmoittautumislomake

Tilaisuus on suunnattu lähiruoan tuottajille, lähiruoan ostajille, lähiruokaa kuljettaville ja muille aiheesta kiinnostuneille yrityksille.

Yrityspuheenvuorojen pitäjinä mm.

– Tuuli Rautava, Mettän maku

Tuuli on savukoskelainen luonnonvaratuottaja, joka perusti Mettän Maku -yrityksensä reilu vuosi sitten. Hän valmistaa luonnontuotteista mm. makusuoloja, makusokereita ja kuivattuja retkiruokapaketteja. Tuuli jakaa kokemuksia suosittujen retkimuonien kehittämisestä ja siitä, miten on saanut tuotteitaan myyntiin paikallisiin kauppoihin ja liikkeisiin.

https://mettanmaku.johku.com/#

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä. Kahvia ja maistuvaa purtavaa tarjolla koko tilaisuuden ajan. 

Sinulla on mahdollisuus varata Tarinakone Oy:ltä henkilökohtainen 20min sparraus yrityksen markkinoinnin tarinallistamiseen liittyen. Sparrausaikoja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu siis pian – nopeat syövät hitaat!

Tapahtuman järjestävät Likiruoka– ja Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeet.

Lisätietoja tapahtumasta:

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin: 0400 356 431 

Ohjelma