Positiivisia näkökulmia ja apua yrityksille löytää keinoja vastata muutoksiin – kuuntele Muutospodcastit!

Muutospodcastessa tuodaan esiin lappilaisia näkökulmia muutokseen vastaamiseksi, kiinnostavien ja puhututtavien teemojen kautta. Kuuntele ja tutustu!

Muutosjohtaminen – osa 1, Muutoskyvykkyys
Keskustellaan muutoksesta ja muutoskyvykkyydestä niin yksilön kuin organisaationkin näkökulmista. Jaksossa Janne Annusen ja Jaakko Sahimaan vieraina ovat tv-kokki, puhuja, hotelliyrittäjä ja monitaituri Sirly Ylläsjärvi sekä johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen asiantuntija Henna Poikajärvi Redu Edu Oy:stä.

Muutosjohtaminen – osa 2, Muutosajattelu ja positiivinen muutos
Keskustellaan muutosajattelusta ja positiivisesta muutoksesta. Jaksossa vieraina ovat Jounin kauppa Oy:n entinen toimitusjohtaja Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen sekä työelämäkehittäjä ja projektipäällikkö Anna-Kristiina Rahkala Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU:sta.

Muutosjohtaminen – osa 3, Hyvä paha muutosjohtaminen
Keskustellaan hyvästä ja pahasta muutosjohtamisesta. Jaksossa vieraina ovat hotellinjohtaja Jari Heikkilä Safartica Oy:sta sekä työelämäkehittäjä ja projektipäällikkö Anna-Kristiina Rahkala Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU:sta.

Podcastit on tuotettu Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa 2022-2023 –hankkeessa: https://www.kideve.fi/muutoskyvykkyys-mikroyritysten-vahvuutena-tunturi-lapissa-2022-2023/