Lähiruoan tuottajien ja ostajien verkostoitumistapahtuma Rovaniemellä ke 17.5. klo 11-16

Tervetuloa mukaan lähiruoan tuottajien ja ostajien verkostoitumistapahtumaan!

Päivän päätavoite on lähiruoan tuottajien ja ostajien tapaaminen ja tutustuminen. Tilaisuudessa järjestetään toimijatori, jossa ostajat voivat tuoda esille, minkälaisille tuotteille heillä olisi tarvetta, ja tuottajat voivat esitellä tuotteitaan ja toimintaansa.

Koko tilaisuuden ajan on auki Lähiruuan kumppanikahvila, jossa on tarjolla kahvia ja pullaa, sekä mahdollisuus vapaamuotoiseen verkostoitumiseen. Lisäksi tarjolla on asiantuntija-apua rahoitukseen ja yhteistyöhön liittyen, sekä lähiruuan logistiikkaan ja markkinointiin liittyvien sähköisten Lapinruokapiste.fi- ja Vaste-alustojen esittelyä.

Tapahtuma järjestetään Lapin ammattikorkeakoululla tilassa A214 (A-siipi, toinen kerros). Kumppanikahvila on auki alakerran kahvila Lumenissa.

Lisätietoja https://lapinelintarviketalo.fi/tapahtumat/lahiruoan-tuottajat-ja-ostajat-kaupantekoon-toimijatreffit/

Ilmoittautumislinkki: https://tinyurl.com/ilmotuotmyyj

Tilaisuutta järjestämässä on laaja elintarvikealan verkosto sekä Lapin AMK.

Mukana Likiruoka-hanke https://www.kideve.fi/hanketoiminta/kehittamishankkeet/likiruoka-hanke/
Tutustu Lapin ruokapiste -palveluun https://www.kideve.fi/blog/uutiset/lapinruokapiste-fi-kaupallinen-toimija-ilmoita-ja-loyda-lappilaista-lahiruokaa/

Lisätietoja:

Laura Hokajärvi, projektipäällikkö, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta, laura.hokajarvi@kittila.fi, puh. 040 359 3659