Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanjalla jälleen yhteisöllisesti jouluilmettä kirkonkylälle

Kirkonkylän yritys – tarjoa pihasi joulukuuselle! Paikallinen koristeluryhmä – tule mukaan koristelemaan kuusia!

Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjassa luodaan yhteisöllisesti jouluilmettä kirkonkylälle. Kutsumme paikallisia yrityksiä tarjoamaan pihaansa kuuselle ja kittiläläisiä ryhmiä koristelemaan niitä. Luodaan yhdessä Kittilän kirkonkylälle tunnelmallinen jouluilme perjantaina 25.11.2022 järjestettävään Jouluyö-tapahtumaan! Jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina 12.1.2022 saakka. Kampanja toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021, ja tänä vuonna kampanja järjestetään toista kertaa.

Paikalliset ryhmät, esimerkiksi lasten varhaiskasvatus- tai kouluryhmät, harrasteryhmät, aikuisten ja ikäihmisten päivätoimintaryhmät ja kerhot ovat tervetulleita mukaan koristelemaan Kittilän kirkonkylän yritysten edustoilla olevia kuusia. Tarkoitus on, että ryhmät valmistavat koristeet ja koristelevat kuusen yhteistyökumppanina toimivan yrityksen kanssa. Yritys tarjoaa kuuselle tilan ja jouluvalot, kuusien toimituksen ja poisviennin järjestää Lions Club Kittilä-Levi.

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa. Yhteensä noin 30 kuusta toimitetaan yritysten edustoille ennen Jouluyö-tapahtumaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

YRITYKSET: Ohjeet ja ilmoittautumislomake kuusen vastaanottaville yrityksille

KORISTELURYHMÄT: Ohjeet ja ilmoittautumislomake kuusien koristeluryhmille

Lisätietoja:
Kideve Elinkeinopalvelut, kideve@kittila.fi, puhelin 0400 955 472,
Marianne Hietalahti, projektipäällikkö, puhelin 040 487 7556, marianne.hietalahti@kittila.fi