Kittiläläinen koristeluryhmä – tervetuloa mukaan Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanjaan!

Jaa tämä sivu

 

Paikalliset ryhmät ovat tervetulleita mukaan koristelemaan Kittilän kirkonkylän yritysten edustoilla joulukauden olevia kuusia! Ryhmä voi olla esimerkiksi lasten varhaiskasvatus- tai kouluryhmä, harrasteryhmä, aikuisten ja ikäihmisten päivätoimintaryhmä tai kerho tai muu vastaava ryhmä.

Ryhmät valmistavat koristeet ja koristelevat kuusen yrityksen kanssa sopimanaan aikana, viimeistään to 23.11.2023, ennen Jouluyö-tapahtumaa joka on pe 24.11.2023.

Huomioittehan koristemateriaaleissa,  että ne ovat säänkestäviä.
Yritys voi myös halutessaan tarjota koristeisiin materiaaleja, tästä voitte sopia erikseen yrityksen kanssa. Yritys vastaa kuusen valaistuksesta ja ylläpidosta joulukauden ajan.

Idean takana on yhteisöllinen Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanja, jossa luodaan yhdessä Kittilän kirkonkylälle tunnelmallinen jouluilme perjantaina 24.11.2023 järjestettävään Jouluyö-tapahtumaan! Jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina pe 12.1.2024 saakka.

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa. Yhteensä 30 kuusta toimitetaan yritysten edustoille ennen Jouluyö-tapahtumaa.

Miten pääsemme koristeluryhmäksi?

– Kartoita, onko ryhmälläsi jo tiedossa sopiva tai tuttu yritys Narikalla, joka ottaa kuusen ja tarvitsee koristeluryhmän.
Voitte sopia yrityksen kanssa suoraan, että toimite koristeluryhmänä – ilmoita siitä kuitenkin alempana olevalla lomakkeella myös kuntaan, niin saamme tiedon jo sovituista koristeluista.

– Toteuttakaa ryhmän kanssa joulukoristeet esimerkiksi askarrellen, käsitöinä tai muulla valitsemallanne tavalla, materiaalit ja tyyli on vapaa, kunhan ne ovat säänkestäviä. Tarkoituksena ja toiveena on saada kylälle erinäköisiä ja eri tavoin koristettuja jouluisia kuusia! Koristeiden materiaaleissa tulee ottaa huomioon, että kuuset ovat ulkona yritysten pihoilla koko joulukauden ajan, lähes kaksi kuukautta. Siksi on hyvä käyttää säänkestäviä materiaaleja.

– Sovi yrityksen kanssa koristeiden osalta kuusien poisviennin jälkeen – kuka poistaa koristeet, ja haluatteko koristeet itse vai huolehtiiko yritys niistä. Koristeet poistetaan kuusista pe 12.1.2024, eli päivää ennen kuusien pois noutoa la 13.1.2024.

 – Osallistumalla annatte suostumuksen siihen, että koristeluryhmänne nimi voidaan mainita tapahtumasta tiedotettaessa ja kampanjasta kertovassa julisteessa kuusen läheisyydessä, esimerkiksi yrityksen ikkunassa kuusen esilläoloajan. Infojuliste toimitetaan kunnasta yrityksille.

– Ilmoita mahdollisimman pian koristeluryhmän tiedot Jouluyö-tapahtuman järjestäjille ( mm. koristeluryhmän nimi ja yhteyshenkilö) tällä lomakkeella:

Ilmoittaudu mukaan kuusenkoristeluryhmäksi:
https://www.lyyti.in/joulukuusikampanja2023

 

Jouluisin terveisin
Kittilän Jouluyö –tapahtuman järjestäjätiimin puolesta Kideve Elinkeinopalveluiden henkilökunta
Ota yhteyttä: https://www.kideve.fi/yhteystiedot/

Joulukuusi ja jouluvaloja kunnantalon edustalla
Vuoden 2021 joulukuusi kunnantalon edustalla.