Kirkonkylän liikkeet – tervetuloa mukaan Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanjaan!

Jaa tämä sivu

 

Luodaan yhdessä Kittilän kirkonkylälle tunnelmallinen jouluilme perjantaina 24.11.2023 järjestettävään Jouluyö-tapahtumaan! Jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina pe 12.1.2024 saakka.

Mukaan lähtevät yritykset saavat veloituksetta edustalleen yrityksen pihalla joulunajan esillä pidettävän joulukuusen, jonka koristelu tehdään yhteisöllisesti. Paikalliset lapsi- tai muut ryhmät valmistavat koristeet ja tuovat ne mukanaan tullessaan koristelemaan kuusta yrityksen kanssa sopimanaan aikana. Yritys voi halutessaan tarjota koristeisiin materiaaleja. Yritykset vastaavat itse kuusen valaisusta ulkokäyttöön sopivilla valoilla.

Tarjoamme yritysten edustoille 30 kuusta – varaa omasi nopeasti!

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa.

Kampanjaan osallistuvana yrityksenä saat veloituksetta:
– Joulukuusen (luonnonkuusi) toimitettuna yrityksesi edustalle, sis. ulkokäyttöön soveltuvan kuusenjalan
– Kuusen poisviennin joulun jälkeen sovittuna ajankohtana (la 13.1.2024)

 

Mitä osallistuminen vaatii?

Joulukuusien toimitus ja poisvienti on yritykselle maksutonta.
Kun otat kuusen vastaan sitoudut:

– Ottamaan kuusen vastaan sovittuna toimituspäivänä – päivä tarkentuu lähiaikoina, ilmoitamme siitä mukaan lähteville.
– Valaisemaan ja koristelemaan kuusen Jouluyö-tapahtumaan 24.11.2023 mennessä.
Valot:

– Kuusi valaistaan valosarjalla, yhteisen ilmeen vuoksi väri mielellään lämmin valkoinen. Kuusen valot tulisi löytyä mukaan lähtevältä yritykseltä.
Koristelu:
Kuuset koristellaan yhteistyössä päiväkotiryhmän, koululuokan, lasten harrasteryhmän, ikäihmisten tai vammaisten päivätoimintaryhmän kanssa. Liike voi etsiä oman yhteistyöryhmänsä tai saada järjestäjiltä ryhmän yhteystiedot.

– Toimittamaan tiedot Jouluyö-tapahtuman järjestäjille kuusta varatessa (yhteyshenkilö yrityksessä ja mahdollinen oma koristeluryhmä).

– Pitämään kuusen yrityksen pihalla siistinä, edustavana ja turvallisena sen esilläoloajan, mm. huolehtien että koristeet ovat ehjiä ja että kuusi pysyy tukevasti pystyssä.

– Pitämään esillä kampanjasta kertovan julisteen kuusen läheisyydessä, esimerkiksi yrityksen ikkunassa kuusen esilläoloajan. Infojuliste toimitetaan kunnasta ennen pe 24.11. Jouluyö-tapahtumaa.

– Poistamaan valot ja koristeet pe 12.1.2024, eli päivää ennen kuusien pois noutoa la 13.1.2024.

 

Miten pääsen mukaan?

Varaa alla olevan linkin kautta oma kuusesi, ja anna pyydetyt tiedot kampanjaa varten. Kuusia on tarjolla 30 ja ne varataan nopeusjärjestyksessä. Jos halukkaita on enemmän kuin 30, etusijalla ovat Jouluyö-tapahtumaan osallistuvat ja keskeisesti Narikalla sijaitsevat yritykset.
Ilmoittaudu mukaan ja varaa oma kuusesi:

https://www.lyyti.in/joulukuusikampanja2023 

 

Jouluisin terveisin
Kittilän Jouluyö –tapahtuman järjestäjätiimin puolesta Kideve Elinkeinopalveluiden henkilökunta
Ota yhteyttä: https://www.kideve.fi/yhteystiedot/

Joulukuusi ja jouluvaloja kunnantalon edustalla
Vuoden 2021 joulukuusi kunnantalon edustalla.