Kestävän matkailun seminaari Levillä ke 1.2.2023 – ilmoittaudu mukaan 30.1. mennessä!

Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät! -hanke järjestää kestävän matkailun seminaarin Levillä Hotelli Hullu Poron kokoustiloissa ke 1.2.2023 klo 8.00 – 11.35. 

Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja alan ammattilaisilta, kipinää ja ideoita omaan toimintaan ja tukea kestävän matkailun polulle.

Tule kuulemaan elinkeinoelämän ajankohtaisuutisia sekä tietoa rahoituksista ja kestävyyden todentamisen tärkeydestä!

Tilaisuuden pääpuhuja on kansainvälinen asiakaslähtöisyyden ja brändijohtamisen lähettiläs, yrittäjä, puhuja, bloggaaja, yrityssparraaja, Lapland Ambassador, kanadansuomalainen The Coolhunterin päätoimittaja Tuija Seipell, joka tutustuttaa kuulijoita kestävän matkailun asiakaskokemukseen. Puheenvuoronsa aikana Tuija tuo esille mm. näitä teemoja:

Mikä on asiakkaan kannalta tärkeää? Mitkä osatekijät ovat kestävän matkailun ytimessä?

Mitä yksittäisten yritysten, paikallisten, alueellisten ja kansallisten toimijoiden pitää tehdä, jotta kestävän matkailun suunta jatkuu?

Periaatteet, asiakaskunnan ymmärtäminen nyt ja tulevaisuudessa, paikallisuus ja aitous asiakaskokemuksessa, viestintä, pienten ja suurten tekojen merkitys

Tilaisuuteen voit osallistua etänä tai paikan päällä. Paikan päälle osallistuville tarjoamme runsaan aamukahvitarjoilun (kahvi/tee, rieskarulla, piirakka/kakku, smoothie, hedelmiä).

Ilmoittaudu mukaan 30.1.2023 klo 16 mennessä! 

Tilaisuuden järjestää Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta, ja tilaisuus on osa Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät! -hankkeen kestävyyttä edistäviä ja kestävän matkailun verkostoa kokoavia toimenpiteitä. Lisätietoa hankkeesta

 

Tiedustelut:

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin:  0400 356 431 

Marianne Hietalahti, projektipäällikkö
S-posti: marianne.hietalahti@kittila.fi
Puhelin: 040 487 7556