Etsitään yrityksiä pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin, kerrostalo Kittilän kirkonkylällä

Viesti Kittilän alueen yrityksille

***

Hei,

Olemme Oululainen rakennusliike ja olemme suunnitelleet Kittilän kirkonkylälle nk. Teletalon-tontillle rakennettavaa kerrostaloa, johon sijoittuisi erikokoisia omistus- ja vuokra-asuntoja kunnassa asuvien tarpeisiin. Mikäli kaavoitus sujuu suunnitellusti, rakentaminen päästäisiin aloittamaan tulevana kesänä ja kohde valmistuisi kesälle 2024.

Olen kontaktoimassa nyt Teitä yrityksen edustajat sekä yksityisiä tahoja ja etsimässä nk. ankkuriyrityksiä / -tahoja, jotka sitoutuisivat solmimaan pitkäaikaisia vuokrasopimuksia kohteeseen tai jotka olisivat kiinnostuneita hankkimaan asuntoja kohteesta.

Kerrostalokohteeseemme on luonnosteltu noin 65 eri kokoista asuntoa pienestä studiosta isohkoon kolmioon. Asunnot sijoittuvat kahteen portaaseen. Luonnosten perusteella olemme määrittäneet arvioidun keskivuokraneliöhinnan, joka on 25€/m2. Vuokra määräytyy lopullisten suunnitelmien pohjalta ja siihen vaikuttaa mm. onko asunnolla sauna tai parveke ja missä kerroksessa asunto sijaitsee. Huoneistojen myyntihinnat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Projektin käynnistymiseksi tarvitsemme alustavia sitoumuksia joko vuokrasopimuksista tai alustavia varauksia asuntojen ostamiseen. Asunnot varataan vuokrattavaksi / myytäväksi ilmoittautumisjärjestyksessä, koska määrättyjä huoneistotyyppejä on vain rajoitettu määrä.

Olen laatinut asiasta lyhyen esitteen:
Esittely Kittilän Teletalon tontin asunnoista 30.3.2023

Pyytäisin Teitä vastaamaan hyvin lyhyeen kyselyyn ao linkistä projektiin liittyen:

https://www.askit.fi/k/kys.php?k=1&g=123

Vastaan mielelläni lisätiedusteluihin ja voin halutessanne tulla kertomaan asiasta lisää myös paikan päälle.  

Terveisin,

Marjukka Kuittinen-Jussila

Toimitusjohtaja

+358 50 5492 752

marjukka.kuittinen-jussila@aaltodevelopment.fi