16.6. Vastuullinen tuotekehitys ja palvelut sekä Jätehuolto haltuun, osa III -työpajat – Tilaisuus siirtyy elokuulle

 

Edit 13.6.2022:
Tilaisuus siirretään syksylle, ilmoitamme tarkan ajan myöhemmin

 

Levin ja Kittilän kestävän matkailun suunnitelmatyö on käynnistynyt työhön kilpailutetun asiantuntijan Finnish Consulting Group Oy:n kanssa. Leville ja Kittilään tehdään kokonaisvaltainen kestävän ja vähähiilisen matkailun kehittämissuunnitelma – tule mukaan vaikuttamaan ja hyötymään työstä!

Kestävän matkailun suunnittelutyö tarjoaa useita tilaisuuksia osallistumiseen. 16.6. tilaisuuden aiheena on vastuullinen tuotekehitys ja palvelut.

Lounaan jälkeen jatkamme keväällä käynnistyneen Jätehuolto haltuun -työpajasarjan päättävän kolmannen osan parissa. Tilaisuuden aiheena on Levin jätehuollon kehittäminen. 

Mukaan työpajoihin voit liittyä joko paikan päällä Levillä tai Microsoft Teamsin kautta. 
 
Paikan päälle tuleville tarjoamme runsaan aamukahvitarjoilun (kahvi/tee, makea ja suolainen kahvileipä sekä smoothie) sekä lounaan työpajojen välissä. 
 

Tervetuloa mukaan!

 
Ohjelma:
klo 08.45 Aamukahvitarjoilu alkaa
klo 09.00 Vastuullinen tuotekehitys ja palvelut. Markku Nissi, Senior Advisor ja projektipäällikkö, Finnish Consulting Group. 
klo 11.00 Lounas ravintola Kiisassa
klo 11.45 Levin ja Kittilän alueen jätehuollon kehittäminen. Nykytilan esittely, Sanna Kivilompolo, ympäristötarkastaja, Kittilän kunta.
klo 12.15 Keskustelua; haasteet & ratkaisut
klo 13.15 Yhteenveto ja seuraavat askelmerkit
 
 
Kestävän matkailun suunnitelmaa toteutetaan osana Yhessä kestävämmät! -Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeen toimenpiteitä. Tavoitteena on tuottaa Levin ja Kittilän kokonaisvaltainen kestävän ja vähähiilisen matkailun kehittämissuunnitelma, jossa tunnistetaan toimijat rooleineen, määritellään konkreettisia linjauksia ja toimintamalleja sekä tiivistetään kestävän matkailun verkostoyhteistyötä. Asiantuntijana työssä toimii FCG Finnish Consulting Group Oy (FCG).
 
 
 
 

Katariina Palola, elinkeinojohtaja
S-posti: katariina.palola@kittila.fi
Puhelin: 0400 955 472

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin:  0400 356 431 

Marianne Hietalahti, projektipäällikkö
S-posti: marianne.hietalahti@kittila.fi
Puhelin: 040 487 7556