OHJELMA: Kittilän kuntalaisten päivä Levillä la 8.10.2022 klo 11 – 15

Jaa tämä sivu

 

Alueen toimijat järjestävät yhteistyössä Kittilän kuntalaisille päivän Levillä la 8.10.2022 klo 11-15. Tilaisuus on avoin kaikille kuntalaisille, asukkaille ja Levillä liikkuville ja luvassa on tutustumista Levin alueen palveluihin ja yrityksiin sekä mukavaa tekemistä aikuisille ja lapsille.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtuman muihin tilaisuuksiin ilman etukäteisilmoittautumista, mutta pyydämme ilmoittautumisia ilmaisiin opastusretkiin ja kuljetuksiin pe 7.10.2022 klo 12 mennessä. Ilmoittautumislinkit löydät alla olevasta ohjelmasta retken ja kuljetusten kohdalta.

Huom. 8.10. ilmoittautuminen retkiin on päättynyt, mutta mukaan voi tulla tapahtumapäivänä ilman ennakkoilmoittautumistakin.

Kuljetuksia saa hyödyntää myös omatoimiseen Leviin tutustumiseen tai laskettelupäivään.

OHJELMA 


(pidätämme oikeuden muutoksiin)
Tapahtumapaikkana Levin eturinne / Zero Point ja mukana olevat yritykset

Klo 9.00 – 20.00 Zero Pointin palvelut avoinna
Kauden avauksen kunniaksi Café Zerossa on viikonlopun ajan (7.-9.10.) tarjouksessa kahvi ja pulla yhteishintaan 5€.
Klo 9.30 – 19:00 North-tuolihissi avoinna
Kaudenavaustarjous: Kaksi päivälippua yhden hinnalla! Lipputarjous on voimassa, kun liput ostetaan verkkokaupan kautta
Klo 10.30  Ilmainen bussikuljetus Kittilä – Zero Point, Sirkka/Levi (perillä n. klo 10.50). Lähtö koulukeskuksen bussipysäkiltä. Ilmoittauduthan kuljetukseen mukaan etukäteen
Klo 11.00 alkaen Tule tutustumaan Kittilän VPK:n toimintaan klo 11 alkaen Zero Pointin vieressä. Paikalla myös paloauto!
Klo 11.00
Levin kyläkierros bussilla, kesto noin 1 tunti, lähdöt klo 11 ja 12.
Koe Levin kiertoajelu kokeneen paikallisoppaan opastamana! Kierroksen aikana tarjoamme sinulle viihdyttävän tietopaketin vetovoimaisesta tunturikeskuksestamme paikallisen, kokeneen oppaan Ari Kurulan johdolla. Tarjoilemme sinulle annoksen aitoa paikallistuntemusta ja saat kuulla niin yleistietoa kuin paikallishistoriaakin. Näet paikkoja, joita et ehkä ole enemmin nähnyt tai ehkäpä näet ne kierroksen jälkeen uusin silmin! Kierroksen aikana saat varmasti uutta tietoa, oletpa vasta paikkakunnalle muuttanut, kauemmin jo paikkakunnalla asunut tai erityisesti, jos olet viihtymässä vieraanamme lomamatkalla Levillä! Istu kyytiin ja viihdy!
Lähtö Kotipizzan edestä (Zero Pointia vastapäätä, tien toiselta puolelta). Käymme mm. Levin huipulla ja tunnistamme muut näkyvillä olevat tunturit (säävaraus). Ilmoittauduthan retkelle mukaan etukäteen
Klo 11.00 – 15.00  Alpen Rinnerieha on koko perheen ulkotapahtuma Eturinteiden läheisyydessä. Tapahtumassa viihdytään rennon tunnelman ja leikkimielisten kilpailujen lisäksi hyvän musiikin ja ohjelman parissa.
Klo 11.00 – 15.00 Väline-esittelyitä maahantuojilta, paikalla (Zero Point) mm. Nitro, Atomic, Black Crows, Salomon
Klo 11.00 – 15.00 Kittilän kunnan tapahtumapiste Zero Pointin vieressä, tule tapaamaan meitä!
Myynnissä Kittilän kunnan “Ahman vuodenajat”  -tuotteita (varaa käteistä), kasvomaalausta lapsille, mehu- ja makeistarjoilu sekä liikuntasihteeri Juha Marletsuo paikalla jakamassa koodeja, joilla kuntalainen voi lunastaa Levin kausikortin kuntalaisen etuhintaan.
Levi Ski Resort tarjoaa laskettelukauden 2022/2023 kausilipuista 150 euron alennuksen kuntalaisille – hyödynnä etu 15.12.2022 mennessä! (huom! Koodi toimitetaan sähköpostiin)
Klo 11.00 alkaen Voit osallistua Kittilän kunnan pisteellä pika-arpajaisiin. Anna palautetta ja ota ilmainen arpa! Saat heti tietää osuiko voitto kohdallesi. Palkintona on mm. lahjakortteja tapahtumassa mukana olevien yritysten palveluihin. (arpoja rajattu määrä)
Klo 11.00 – 15.00 Särestöniemi-museo esittäytyy, tule tutustumaan meihin ja kuulemaan viimeisimmät kuulumiset näyttelyistämme! Myynnissä myös kuntalaisten oma kanta-asiakaskortti Särestöniemi-museoon sekä muita museoaiheisia tuotteita.
Klo 11.00 – 15.00 Visit Levin / Levin Matkailuneuvonnan piste Zero Pointin vieressä. Matkailuneuvontaa, karttoja, esitteitä. Tule kysymään vinkkejä ja inspiraatiota aktiviteetteihin ja elämyksiin Levillä! Myynnissä myös World Cup Levi ja Aurora -tapahtumien lippuja
Klo 11.00 – 14.00 Levi Wellness Clubilla avoimet ovet
Kuntosalille vapaa pääsy klo 11.00 – 14.00 välisenä aikana.
Ilmaisia ohjattuja tunteja:
Klo 11.00 Flow Yoga
Klo 12.00 Kahvakuula
Klo 13.00 Painonnostotunti
Tunneille voi tulla ilman ennakkovarausta ja otamme tunneille asiakkaat saapumisjärjestyksessä
Klo 11.00 – 15.00 Marian Kappeli avoinna
Klo 11.00 – 15.00 Shoppi Craft&Design Lapland avoinna. Koko tuotevalikoima -10% kuntalaisten päivänä (kerro kassalla koodi kuntalainen)
Klo 11.00 – 18.00 Break Sokos Hotel Levin Coffee House avoinna.
Lounas ravintola Kiisassa 12-16, hinta 24,40e/aik. lapset 4-15v -50%.
Menu: salaattivalikoima, lihapullia, paistettuja muikkuja, perunamuusia. Jälkiruokana valkosuklaavaahtoa.
Break Sokos Hotel Levin tarjous kittiläläisille oman kylän 2 yön staycation eli hotelliloma Levillä hintaan 130 e/1-2hh S-etukortilla. Katso lisätiedot ja varausohjeet tästä
Klo 12.00  Levin kyläkierros bussilla, kesto noin 1 tunti, lähdöt klo 11 ja 12.
Koe Levin kiertoajelu kokeneen paikallisoppaan opastamana! Kierroksen aikana tarjoamme sinulle viihdyttävän tietopaketin vetovoimaisesta tunturikeskuksestamme paikallisen, kokeneen oppaan Ari Kurulan johdolla. Tarjoilemme sinulle annoksen aitoa paikallistuntemusta ja saat kuulla niin yleistietoa kuin paikallishistoriaakin. Näet paikkoja, joita et ehkä ole enemmin nähnyt tai ehkäpä näet ne kierroksen jälkeen uusin silmin! Kierroksen aikana saat varmasti uutta tietoa, oletpa vasta paikkakunnalle muuttanut, kauemmin jo paikkakunnalla asunut tai erityisesti, jos olet viihtymässä vieraanamme lomamatkalla Levillä! Istu kyytiin ja viihdy!
Lähtö Kotipizzan edestä (Zero Pointia vastapäätä, tien toiselta puolelta). Käymme mm. Levin huipulla ja tunnistamme muut näkyvillä olevat tunturit (säävaraus). Ilmoittauduthan retkelle mukaan etukäteen
Klo 12.00 – 20.00 Spa Hotel Levi. Kympillä kylpemään!
Kylpylän sisäänpääsy 10 e/hlö, aikuinen tai lapsi yli 4v. Kylpylän saunat ja altaat avoinna klo 12 -20. Kylpylän altailla aarteenetsintää: Kalat kateissa! Löytäjät saavat palkinnon. Ohjelma jatkuu niin kauan, kuin etsittäviä kaloja riittää.
Ailu Family Fun -leikkimaailmaan vapaa sisäänpääsy! (avoinna klo 12 – 19)
Klo 12.00 – 22.00 King Crab House tarjoaa valikoiman alkuruokia tarjoushintaan 30 e/4 alkuruokaa. Neljä alkuruokaa on täydellinen naposteltava kahdelle tai täyttävä ruokailu yhdelle! Lauantain tarjousvalikoima:
Sokerisuolattua siikaa ja lehtikaalia
Graavikirjolohitartaria ja rakuunamajoneesia
Poronpaistia ja savumuikkudressingiä
Kuningasrapu ”Crab Cake” ja mangosalsaa
Kylmäsavuhauen mätimoussea nokkosletulla
Sienisalaattia ja cavi-artia nokkosletulla
Klo 13.00 alkaen Zero Pointilla Levi Ski Resortin terveiset uuteen kauteen sekä Kideve Elinkeinopalveluiden ja Visit Levin ajankohtaistervehdykset
Klo 13.00 – 18.00 Levi Art Shop avoinna. Koko tuotevalikoima -20% kuntalaisten päivänä (kerro kassalla koodi kuntalainen). 
Klo 14.00 Levin kyläkierros kävellen, kesto noin 45 min.
Lähde mukaan rennolle kyläkierrokselle Levin keskustassa kokeneen paikallisoppaamme Ari Kurulan johdolla. Kävelyretken aikana saat kuulla, mistä kaikki alkoi ja miten pienestä kylästä tuli maailmanluokan keskus. Tarjoilemme sinulle annoksen valittuja paloja kylän historiasta, erityisyyksistä ja palveluista tietopakettina, joka on kääritty aitoon paikallistuntemukseen!
Kierros sopii sinulle, olipa tämä ensimmäinen kertasi Levillä tai vaikka olisit asunut kylässä koko ikäsi. Tervetuloa viihtymään kanssamme!
Lähtö Zero Pointin vieressä olevien joulupukin mökkien edestä. 
Käymme mm. Marian Kappelissa. Kierros sopii kaikenikäisille! Ilmoittauduthan retkelle mukaan etukäteen
Klo 14.00 – 16.00 Levi Snow Sport Academy ja Levi Ski Club järjestävät leikkimieliset tarkkuuslasku- ja hyppykisat Eturinteillä. Haasta mukaan kaverisi, vanhempasi tai vaikkapa mummosi ja lähtekää kisaamaan pujottelun merkeissä, tavoitteena on saada vain kaksi yhtä tarkkaa aikaa ja hyppyä.
Klo 15.00 – 17.00 Rail & Street Jam Eturinteillä
Klo 15.15 Ilmainen bussikuljetus takaisin Kittilään, lähtö Zero Pointin bussipysäkiltä.
Ilmoittauduthan kuljetukseen mukaan etukäteen

 

Ilta jatkuu vielä päiväohjelman jälkeen Zero Pointilla Levi Ski Resortin järjestämänä:

Winter kick-off Zero Pointilla

Klo 17.30 – 17.40 Levi Ski Resortin terveiset uuteen kauteen Zero Pointilla
Klo 17.40 – 18.20 Aloita uusi talviharrastus – Lähde liikkumaan lumella, Zero Pointilla
– Levi Ski Clubin ja Levi Snow Sport Academyn kuulumiset
– Kuinka kaikki alkoi? Miten päädyin harrastukseni pariin – omista tarinoistaan kertomassa mm. Tanja Poutiainen-Rinne, Kalle Palander ja Rosa Pohjolainen
Klo 18.20 – 19.10 Laskuleffojen katselua Zero Pointilla
Klo 19.10 Arto “Ape” Majava ja Saana Saltevon reissukertomuksia Leviltä ja lähituntureilta Zero Pointilla
Klo 20.00 Zero Point sulkeutuu

Tiedustelut Levi Ski Resortin tapahtumista: Levi Ski Resort | Yhteystiedot

 

Tilaisuus on osa Kittilän kunnan Kideve Elinkeinopalvelujen Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät! –hankkeen toimenpiteitä edistäen sosiaalista ja kulttuurista kestävyyttä.

 

Lisätietoja hankkeesta ja tapahtumasta:

Katariina Palola, elinkeinojohtaja
S-posti: katariina.palola@kittila.fi
Puhelin: 0400 955 472

Katja Kaunismaa, kehittämisasiantuntija, projektipäällikkö  
S-posti: katja.kaunismaa@kittila.fi
Puhelin:  0400 356 431 

Marianne Hietalahti, projektipäällikkö
S-posti: marianne.hietalahti@kittila.fi
Puhelin: 040 487 7556