Yhteisöllisesti koristellut joulukuuset Kittilän kirkonkylällä koko joulukauden 2022-2023 ajan

Kittilän kirkonkylälle eli Narikalle on luotu tunnelmallinen jouluilme yhteisöllisesti, kun kirkonkylän liikkeet ovat valaisseet pihoilleen kuusia, joita paikalliset ryhmät ovat saaneet koristella.

Paikalliset ryhmät, esimerkiksi lasten varhaiskasvatus- tai kouluryhmät, harrasteryhmät, aikuisten ja ikäihmisten päivätoimintaryhmät ja kerhot kutsuttiin mukaan koristelemaan Kittilän kirkonkylän yritysten edustoilla olevia kuusia. Mukaan ilmoittautuivat Lukkarin koulun 1 a ja 1 b, Ammattiopisto Luovi, Kätkän Kävijät ry, Kehitysvammaisten päivätoiminta Pääskynpesä, Kittilän perhepäivähoito, Päiväkodit Pikkumettä ja Muksula, Erityislasten Omaset ELO ry, Yläkoulun kässäkerho, Kittilän seurakunta, Kittilän koulunuorisotyö, 5. luokan pelikerho, Kittilän 4H Kädentaitajat ja Kolpene Tunturi-Lapin asumisyksikkö. Ryhmät askartelivat koristeita ja saattoivat kuuset joulukuntoon yhteistyökumppaneina toimivien yrityksen kanssa. Yritys tarjoaa kuuselle tilan ja jouluvalot, kuusien toimituksen ja poisviennin järjestää Lions Club Kittilä-Levi. Yhteensä noin 30 kuusta koristaa kirkonkylän raittia.

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa.

Kittilän Jouluyö –tapahtuma avasi joulukauden

Kirkonkylän jouluilme luotiin perjantaina 25.11.2022 järjestettyyn Jouluyö-tapahtumaan, ja jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina 12.1.2022 saakka. Joulukuusikampanja toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021, ja tänä vuonna kampanja järjestetään toista kertaa.

Kittilän Jouluyössä kirkonkylällä oli runsaasti väkeä viettämässä jouluista iltaa ja vierailemassa Narikan liikkeissä. Kittilän Jouluyö on järjestetty vuodesta 2008 alkaen, ja tänä vuonna tapahtuma toteutettiin 14. kerran. Välitämme suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille yrityksille, tapahtumaa toteuttamassa olleille, tapahtuman kävijöille sekä kaikille joulukuusia koristelleille ryhmille!

Kittilän Jouluyö –tapahtuman järjestävät kirkonkylän kauppiaat / Kittilän Yrittäjät ry yhteistyössä Kittilän kunnan / Kideve Elinkeinopalveluiden kanssa.

 

Lisätietoja:
Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut, kideve@kittila.fi

Kunnantalon kuusen koristeli Lukkarin koulun 1 b.

Kuvat: Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut