Webinaari: Yrityksen talouden tervehdyttämiskeinot koronakriisin keskellä ma 14.12.2020 klo 9-10.30

Aika ja paikka: Maanantai 14.12.2020 klo 9.-10.30, GoToWebinar

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset etukäteen tämän linkin kautta

Ohjelma

–        yritystoiminnan jatkuvuus kriisitilanteessa

–        kassavirtaennustaminen ja maksusuunnitelmat

–        keinot kassakriisin selättämiseen

–        lain mahdollistamat elvytyskeinot yrityksen maksuvaikeuksissa

 

Tilaisuudessa puhujina ovat KPMG:n kokeneet asiantuntijat Hanna Henell, Tero Piisi ja Tommi Salminen.

Webinaari on maksuton.

Lisätietoa: Katariina Palola, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta, puh. 0400 955 472, katariina.palola@kittila.fi

Järjestäjä: Webinaarin toteuttavat yhteistyössä KPMG Oy ja Kideve Elinkeinopalvelut.

 

Ohjeet: Webinaariin osallistuminen

Yhteyshenkilö Go To Webinar -ohjelmaan liittyvissä asioissa: sari.khrissi@kpmg.fi

– Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon osallistujat voivat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Mukaan webinaariin pääset klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin yhteydessä.
– Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Tietokoneelle ei myöskään tarvitse etukäteen asentaa mitään ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet.
– Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse webinaarin seuraamiseen. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.
– Varmista hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamista, että osallistumislinkin sisältävä vahvistusviesti on tullut perille. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio siltä varalta, että viesti on päätynyt sinne. Mikäli et jostain syystä ole saanut henkilökohtaista osallistumislinkkiä, niin laita viestiä osoitteeseen: sari.khrissi@kpmg.fi
– Huomioitavaa ensimmäisellä osallistumiskerralla
– Jos osallistut webinaariin ensimmäistä kertaa, kirjautuminen saattaa kestää hieman kauemmin työaseman valmistelun vuoksi. Webinaariin liittymiseen tarvittava pieni lisäohjelmisto ladataan ja asennetaan useimmiten automaattisesti sen jälkeen, kun olet klikannut osallistumislinkkiä. Jatkossa tämä sivusto avautuu aina automaattisesti.
Jos ohjelmien automaattinen asentaminen on työasemallasi estetty, niin tällöin osallistumiseen tarvittava GoToWebinar -ohjelmisto on ladattava etukäteen. Ohjelmisto ladataan ja asennetaan, minkä jälkeen kirjautuminen webinaariin käynnistyy. Jos et pysty laisinkaan avaamaan GoToWebinar -ohjelmistoa omalla tietokoneellasi, niin suosittelemme webinaariin osallistumista joko tabletilla tai älypuhelimella.