Kuvalähde: Mostphotos
Aika: Torstai 20.4.2023 klo 12–15
Paikka: Etäyhteys (etäyhteyslinkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin)
Ilmoittautudu tästä, viimeistään ke 19.4.2023
Aiheena ruokahävikki yrityksen kustannusten näkökulmasta
- vähentäminen ja seuranta
- innovatiivinen ideointi ja keskustelu rescue -toiminnan käynnistämiseen liittyen alueen toimijoiden kanssa
Valmentajana Hannu Pekkala, elintarvikealan asiantuntija REDU Edu Oy:stä.
Tule kuulemaan, mikä on muuttunut, mitä toimenpiteitä lakimuutokset ovat aiheuttaneet ja miten yrityksissä tulisi toimia.
Valmennus on maksuton* ja suunnattu Tunturi-Lapin kuntien mikro- ja pienyrityksille.
*) Valmennukset ja sparraukset ovat yritykselle maksuttomia, valmennuksiin osallistuminen kerryttää yrityksen de minimis -tukea.
Lisätiedot: projektipäällikkö p. 040 669 0413, anna-kristiina.rahkala@redu.fi tai valmennuksen asiantuntija p. 040 527 0629, hannu.pekkala@redu.fi
Valmennukset järjestää Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena -hanke. (ESR)
Valmennus on osa Tunturi-Lapin mikro- ja pienyrityksille suunnattua vihreän siirtymän valmennussarjaa.