Vihreän siirtymän yritysvalmennus: Ruokahävikki ja rescue -toiminta to 20.4.2023 klo 12-15, etätoteutus

Kuvassa hedelmiä ja juureksia

Kuvalähde: Mostphotos

 

 

Aika: Torstai 20.4.2023 klo 12–15

Paikka: Etäyhteys (etäyhteyslinkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin)

Ilmoittautudu tästä, viimeistään ke 19.4.2023

Aiheena ruokahävikki yrityksen kustannusten näkökulmasta

  • vähentäminen ja seuranta
  • innovatiivinen ideointi ja keskustelu rescue -toiminnan käynnistämiseen liittyen alueen toimijoiden kanssa

Valmentajana Hannu Pekkala, elintarvikealan asiantuntija REDU Edu Oy:stä.

Tule kuulemaan, mikä on muuttunut, mitä toimenpiteitä lakimuutokset ovat aiheuttaneet ja miten yrityksissä tulisi toimia.

Valmennus on maksuton* ja suunnattu Tunturi-Lapin kuntien mikro- ja pienyrityksille.

*) Valmennukset ja sparraukset ovat yritykselle maksuttomia, valmennuksiin osallistuminen kerryttää yrityksen de minimis -tukea.

Lisätiedot: projektipäällikkö p. 040 669 0413, anna-kristiina.rahkala@redu.fi tai valmennuksen asiantuntija p. 040 527 0629, hannu.pekkala@redu.fi

Valmennukset järjestää Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena -hanke. (ESR)

Valmennus on osa Tunturi-Lapin mikro- ja pienyrityksille suunnattua vihreän siirtymän valmennussarjaa.