Yrityskohtaiset valmennukset ja sparraukset Tunturi-Lapin mikro- ja pienyrittäjille, tarjolla 31.10.2023 saakka

Ihmisiä ja rattaita sekä logot

Euroopan sosiaalirahaston tukema Muutoskyvykkyys-hanke tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden Tunturi-Lapin alueen mikro- ja pienyrityksille:  

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin* valmennuksiin ja sparrauksiin, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valmennuksiin voit osallistua yrittäjänä yksin tai voit ottaa mukaan kehittämään kaikki avainhenkilösi. Voit myös halutessasi tilata meiltä koko yrityksesi henkilöstölle valmennusta, esim. ajanhallinta, stressi, vuorovaikutus tai jostain muusta teille ajankohtaisesta aiheesta.

 

🚀 Kehitä muutoskykyäsi: Valmennuksissa syvennytään muutoskyvykkyyden ytimeen. Ymmärrä, miten voit vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä ja sopeutua tehokkaasti toimintaympäristön muutoksiin. 

🌿 Tartu vihreän siirtymän mahdollisuuksiin: Tutustu vihreän siirtymän käytännön toteutukseen yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Löydä tapoja hyödyntää uusiutuvaa energiaa, kiertotaloutta ja vastuullisuutta yrityksesi menestyksen vauhdittamiseksi. 

🧠 Innovaatioiden voima: Pohdi uusia ideoita ja tapoja innovoida liiketoimintaasi.
Opi, miten voit rakentaa yrityksesi tulevaisuutta luovilla ja kestävillä ratkaisuilla. 

📈 Muutosjohtamisen taidot: Hallitse muutosten johtaminen tehokkaasti. Vahvista viestintätaitojasi ja kehity yhteistyön johtamisen alueella. 

 

Palvelut ovat käytettävissä 31.10.2023 saakka ja *osallistuminen kerryttää yritysten Deminimis-tukea.

 

Ilmoittaudu suoraan Redu Edu Oy:n asiantuntijoille:

Maria Kianen maria.kianen@redu.fi tai

Henna Poikajärvi henna.poikajarvi@redu.fi

 

Valmennukset järjestää Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa -hanke. (ESR)