Työnantaja – hae tukea nuoren työllistämiseen kesätöihin 28.4.2021 klo 16.00 mennessä

 

Kittilän kunnan alueella toimiva työnantaja, joka palkkaa kesätyötukipaikkaa hakeneen nuoren vähintään kuukaudeksi, saa Kittilän kunnalta tukea seuraavasti:
Yritys: 200 € / kesätyöntekijä
Yksityinen talous: 200 € / kesätyöntekijä
Yhdistys: 400 € / kesätyöntekijä

Hakemukset on palautettava keskiviikkoon 28.4.2021 klo 16.00 mennessä. Kunnantalon ovien ollessa kiinni hakemuksen voi jättää sosiaalitoimen / teknisen toimen ulko-ovella olevaan harmaaseen postilaatikkoon.

Koronan aiheuttamana poikkeusaikana paikallinen yrittäjä voi saada Kittilän kunnan tuen kesätyöpaikkaan työllistämällä oman nuoren, joka täyttää kesätyötuen kriteerit (v. 1997 – 2005 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin).

Nuorella kesätyöntekijällä tarkoitetaan kesän 2021 lomakautena (päättyy 30.9.2021) kesätyöntekijäksi vähintään kuukaudeksi palvelukseen otettua opiskelijaa tai koululaista.

Myös Kittilän kunta järjestää mahdollisuuksien mukaan kuukauden pituisia (120 h) kesätyöpaikkoja kunnan eri osastoille.

Kuntatuki työnantajalle/nuorten kesätyöt hakemus 2021 (täytettävä ja tulostettava pdf-lomake)

 

Tuen maksaminen työnantajalle

Työnantaja laskuttaa tuen Kittilän kunnalta heti kesätyöntekijän työsuhteen päätyttyä, kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä. Liitteenä tulee olla kopio kesätyöntekijän palkanmaksutositteesta.

Kesätyöpaikkojen sijoittelussa huomioidaan koronatautitilanne Kittilässä ja muutokset jo sovittuihin työpaikkoihin on mahdollista. Mikäli sovittu työpaikka joudutaan perumaan, pyritään tilalle tarjoamaan toista paikkaa.

 

Ohjeet nuorelle työpaikan hakemiseksi

Kesätyötukipaikkaa voivat hakea v. 1997 – 2005 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin. yöpaikka voi olla alueen yrityksessä, yhdistyksessä, yksityisessä taloudessa tai kunnan eri toimialoilla.

Hakemuslomakkeita on saatavilla kunnan työnsuunnittelijalta, kouluilta ja työvoimatoimistosta sekä kunnan nettisivuilta www.kittila.fi/lomakkeet. Hakemukseen voi liittää lisätietoja itsestään. Huom. jos noudat kesätyöhakemuksen tai hoidat muita kesätyöasioita kunnantalolla, muistathan käyttää maskia.

Hakemukset on palautettava keskiviikkoon 28.4.2021 klo 16.00 mennessä. Kunnantalon ovien ollessa kiinni hakemuksen voi jättää sosiaalitoimen / teknisen toimen ulko-ovella olevaan harmaaseen postilaatikkoon. Hakemuksen voi palauttaa myös sähköpostilla paivi.kokkonen@kittila.fi

Nuorten kesätyöhakemus 2021 (täytettävä ja tulostettava pdf-lomake)

 

Lisätietoja:
Kittilän kunta, työnsuunnittelija, puh. 0400 356 422
Kittilän työvoimatoimisto, puh. 0295 039 500