Redu: Seikkailumieltä someen -valmennussarja marraskuussa 2022

Lapin koulutuskeskus Redun NOSTEtta työnantajakuvalla ja työhyvinvoinnilla -hanke järjestää Seikkailumieltä someen –valmennussarjan neljällä eri paikkakunnalla. Valmennussarja koostuu kolmesta eri valmennuksesta: 

 

Sujuvoita somea, helpota arkea –valmennus Levillä ke 9.11.2022  klo 16.00–19.30, Levi Summit

Valmennuksen toteuttaa REDDO Partners Oy, valmentajana Marianne Kupari, (5) Marianne Kupari | LinkedIn Valmennuksessa pureudutaan yleisölähtöisesti TikTok:in perusteisiin, mikä on TikTok ja miten sitä voi hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Tarkastelemme sosiaalisen median perusteita mukaan lukien Instagram- ja Facebooksivut ja niiden yhdistäminen. Harjoitellaan osallistavien päivitysten tekemistä ja ajastamista sekä tarina-osion pitämistä aktiivisena (linkit, ajankohtaisuus, musiikit). Tutustutaan erilaisiin sosiaalisen median kanavissa käytettyihin julkaisutyökaluihin (Reels, Tarinat, Syöte, Ryhmät, Tapahtumat, Kelat, Oppaat, Tuotteet, Kaupat). Työkaluksi osallistujille jää sosiaalisen median tehokkaan sisältösuunnittelun opit sekä some-kalenteri, joka auttaa ennakoimaan, suunnittelemaan ja pitämään uutisvirran aktiivisena! 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan 20.10.2022 mennessä tästä: 
https://link.webropol.com/s/sujuvoitasomea 

 

Tarkka paikka vahvistetaan osallistujille myöhemmin!

 

Erotu tarinallistamalla somessa –valmennus, ti 15.11.2022 Rovaniemi

 

Valmennuksen toteuttaa Tarinakone Oy ja Anne Kalliomäki. Valmennuksessa opit, mitä tarinallistaminen on ja miten voit hyödyntää sitä oman yrityksesi toiminnassa, etenkin sosiaalisessa mediassa. Kuulet esimerkkejä tarinallistamisesta sekä matkailu- että palvelualoilta. Koulutuksessa pääset tunnistamaan oman yrityksesi tarinaelementit Stooripuu-menetelmän avulla ja luomaan ensimmäisen version yrityksesi elämyksellistävästä ydintarinasta. 

 

Valmennuksen ajankohta: 

Ti 15.11.2022 Rovaniemi klo 15.30–19.00 Lähteentien Pirtti 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan 1.11.2022 mennessä tästä: 
https://link.webropol.com/s/erotutarinallistamalla 

 

 

Vaikuta kuvin ja videoin –valmennus Levillä ke 16.11.2022 klo 16.00–19.30 Hotel Levi Panorama

 

Valmennuksen toteuttaa Valokuvaaja Toni Eskelinen. Valmennuksessa opitaan kuvaamisen perusteista, mm. kuvan asettelusta ja rajaamisesta some-optimoidusti, luonnon valon hyödyntämisestä älypuhelimella kuvatessa ja kuinka editoidaan tehokkaasti ja johdonmukaisesti. Opimme myyvän somevideon kuvaamisesta, mikä merkitys on äänimaailmalla ja musiikilla. Perehdytään editoinnin perusteisiin mm. kuinka säilytetään mielenkiinto somevideossa, tarkastelemme videon pituuden optimointia ja erilaisia editointisovelluksia sekä niiden hyötyjä. Tutustumme myös kuvaamisessa käytettäviin apuvälineisiin, yrityksen brändimielikuvan vahvistamiseen, “viraali-ilmiöiden” vaikutuksiin sekä vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksiin. 

 

Ilmoittaudu tapahtumiin 8.11.2022 mennessä tästä: 
https://link.webropol.com/s/vaikutakuvin 

  

Tarkka paikka vahvistetaan osallistujille myöhemmin!

 

Ilmoittautua voi halutessaan yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen valmennukseen. Yhden valmennuksen hinta on 100 € / yritys jokaista 5 henkilöä kohden. Eli jos yrityksestä osallistuu vähemmän kuin 5 henkilöä, on hinta yhteensä 100 €, jos henkilöitä osallistuu 6-10, on hinta yhteensä 200 € jne. Valmennus on De minimis-tuettua toimintaa. 

 

Hintaan sisältyy valmennuksen lisäksi maittava ruokailu ja herkulliset kahvit makealla.

 

Ilmoittauduthan tapahtumiin annettuihin päivämääriin mennessä, jotta tiedämme varata riittävän määrän tarjoiluja.

 

Valmennus on tarkoitettu matkailu- ja palvelualojen yrittäjille ja avainhenkilöille.

Lisätiedot: Mirva Akkanen, NOSTEtta työnantajakuvalla ja työhyvinvoinnilla -hanke, puhelin 040 1846 939, mirva.akkanen@redu.fi