Aika: tiistai 23.3.2021 klo 14.00–16.00
Paikka: Microsoft Teams
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Redun sivuilla
Webinaarissa paneudutaan ravitsemistoimintaan, elintarviketuotantoon ja suoramyyntiä koskeviin ajankohtaisiin säännöksiin ja suosituksiin.
Puhdas lähiruoka, joka haetaan ja valmistetaan luonnosta tai tuotetaan vastuullisesti mahdollisimman lähellä matkailukohdetta, on matkailijalle uuden luksuksen mukaista ja trendikästä. Luksus vaati kuitenkin panostusta palveluun, laatuun ja vastuullisuuteen, joihin kuuluvat myös tuotteen ehdoton turvallisuus ja jäljitettävyys.
Webinaari on tarkoitettu ravitsemistoiminnan, elintarviketuotannon ja suoramyynnin parissa toimiville tai asiasta muutoin kiinnostuneille toimijoille.
Webinaari on osallistujille maksuton.