Puurakentaminen osana kestävää matkailua -webinaari ke 16.2.2022 klo 9–11

Metsä on vihreää kultaa myös matkailussa ja suomalainen puu on brändi. Matkailussa puu rakennusmateriaalina vaikuttaa omalta osaltaan syvien matkailuelämysten syntymiseen.

Matkailussa on suuret mahdollisuudet hyödyntää puurakentamista ja kiinteistöjen energiatehokkuutta, joiden avulla voidaan edistää kestävyyttä, hyvinvointia ja liiketoiminnan kannattavuutta.

Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää maksuttomaan webinaariin!

Ohjelma

  • 9.00 Avauspuheenvuoro
  • 9.10 Miksi puurakentamista kannattaa edistää matkailun infrarakentamisessa? Timo Pisto, Metsäkeskus
  • 9.30 Hirren uusi tuleminen- hotelleja, kerrostaloja vai mökkikylä? Hanna Haipus, Kontiotuote oy
  • 9.50 Puun hyvinvointivaikutukset ja kestävä rakentaminen Lapissa, Markku Laukkanen, Audiomedia oy
  • 10.20 Sähkölämmitteisestä mökistä energiatehokkaampi, Anne Haataja, Optiwatti Oy

Webinaari toteutetaan Teams -verkkosovelluksella. Osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja verkkoyhteyttä. Varmistathan, että käytössäsi on toimiva kaiutin tai kuulokkeet, jotta kuulet luennoitsijan äänen. Kaikki kuulijat voivat osallistua keskusteluun keskusteluikkunan kautta tai lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan 14.2.2022 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä. Mahdolliset perumiset pyydämme tekemään viimeistään kaksi (2) arkivuorokautta ennen tapahtumaa.

Webinaarin järjestävät Lapin liiton Välkky-hanke yhteistyössä Suomen metsäkeskuksen Vähähiilinen Lappi -hankkeen ja Itä-Lapin kuntayhtymän VähäC- hankkeen kanssa.