Muutoskyvykkyysvalmennukset Tunturi-Lapin pien- ja mikroyrityksille, etätoteutus, ti 9.5.2023 klo 9-16

Aika: Ti 9.5.2023 klo 9 – 16

Paikka: etätoteutus

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään 8.5.2023

Tunturi-Lapin yrittäjä! Kuinka vastaat pien- tai mikroyrityksesi toimintaympäristössä tapahtuviin paikallisiin ja globaaleihin muutoksiin? Tarvitsetko apua yrityksesi muutoskyvykkyyden parantamisessa? Tule mukaan maksuttomiin* valmennuksiin!

Muutoskyvykkyys-hankkeessa kehitetään Tunturi-Lapin pien- ja mikroyrityksien muutoskykyä ja tuetaan yrityksiä vastaamaan toiminnassaan toimintaympäristön paikallisiin sekä globaaleihin muutoksiin, kuten työelämän murrokseen. Julkisen rahoituksen saaminen jatkossa edellyttää yrityksiltä kestävyyttä – ja myös laki vaatii yrityksiä olemaan kestäviä. Näiden lisäksi kestävyys voi tuoda yritykselle säästöjä.

Maksuttomassa* muutoskyvykkyysvalmennuksessa tunnistetaan yhdessä yritysten kanssa vahvuuksia ja kehittymistarpeita sekä etsitään konkreettisia keinoja, joilla parannetaan kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta.

Tietoa valmennuksista saa jakaa verkostoissasi. Valmennukset on suunnattu yrittäjille ja yritysten henkilökunnalle. Voit osallistua kaikkiin valmennusosioihin tai valita niistä itsellesi ja yrityksellesi sopivimmat ilmoittautuessasi https://link.webropolsurveys.com/S/0875F88664400504. Valmennusten jälkeen yritykset voivat halutessaan varata yrityskohtaista sparrausta aiheeseen liittyen.

  1. Muutoskyvykkyysvalmennus: Kuinka vastaat pien- tai mikroyrityksesi toimintaympäristössä tapahtuviin paikallisiin ja globaaleihin muutoksiin? Tarvitsetko apua yrityksesi muutoskyvykkyyden parantamisessa? Alustajana Redu Edun asiantuntija.
  • valmennus tiistaina 9.5.2023 klo 9-11
  1. Vihreän siirtymän aloitusvalmennus

 Mitä vihreällä siirtymällä tarkoitetaan? Mistä yritysten hiilijalanjälki koostuu? Miten voin itse pienentää toimintani hiilijalanjälkeä? Alustajana Redu Edun asiantuntija

  • valmennus tiistaina 9.5.2023 klo 12-13
  1. Uusiutuva energia – kustannukset ja kannattavuus yrityksessä:Puhutaan energiansäästöstä, vaihtoehtoisista energialähteistä ja lämmön talteenotosta yrityksen uudis- ja korjausrakentamisessa sekä investoinneissa. Alustajana asiantuntija Teemu Saralampi.
  • valmennus tiistaina 9.5.2023 klo 13–15.30

 

*) Valmennukset kerryttävän yrityksen Deminimis-tukea.

Valmennukset järjestää Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa -hanke. (ESR)

Lisätietoja valmennuksista: Projektipäällikkö Anna-Kristiina Rahkala, puhelin 040 669 0413, sähköposti: anna-kristiina.rahkala@redu.fi