Matkailualan kestävää kasvua ja digitalisaatiota tukeva rahoitushaku: yksittäiset yritykset pe 29.4.2022 mennessä, yhteishankkeet pe 16.9.2022 mennessä

Matkailualan kestävää kasvua ja digitalisaatiota tukeva rahoitushaku on nyt auki yrityksille. Tavoiteltavien tulosten on tähdättävä Suomen matkailualan nykyisiin käytäntöihin nähden uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen.

Rahoitushaku toteuttaa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, joka on osa EU:n RRF elpymisvälinettä (Recovery and Resilience Facility) ja rakentaa entistä vihreämpää ja digitaalisempaa yhteiskuntaa.

Tavoitteena on nostaa pitkäjänteisesti matkailualan tki-intensiivisyyttä sekä vahvistaa matkailuyritysten ja tutkimusorganisaatioiden yhteistyötä. Rahoitettavien hankkeiden edellytetään olevan sopusoinnussa kestävän matkailun ja vihreän siirtymän tavoitteiden kanssa sekä edistävän matkailualan digitalisten ratkaisujen kehittämistä ja hyödyntämistä. Tavoiteltavien tulosten on tähdättävä Suomen matkailualan nykyisiin käytäntöihin nähden uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen.

Rahoituksella edistetään erityisesti seuraavia teemoja:

  • matkailijoiden viipymän pidentäminen,
  • ympärivuotisuus ja
  • uudet asiakasryhmät.

Lue lisää hakuehdoista ja katso tallenteet aiheesta Business Finlandin sivuilta.

Lisätiedot:

Yrityshankkeet: Ota yhteyttä Business Finlandin asiakaspalveluun ja jätä viesti tunnisteella ”RRF – matkailun innovaatiorahoitushaku”. Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tutkimus- ja yhteishankkeet: aki.parviainen@businessfinland.fi