Luonnontuotealan yritysten mahdollisuudet Tunturi-Lapissa, Muoniossa 13.3.2023 klo 12-15.30

Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori -hankkeen infotilaisuudet käynnistyvät maaliskuussa ja jatkuvat aina elokuun lopulle asti.

Ensimmäinen tilaisuus “Luonnontuotealan yritysten mahdollisuudet Tunturi-Lapissa” järjestetään Muoniossa 13.3.2023 klo 12-15.30.

Laita jo nyt päivämäärät kalenteriisi ja jokaisesta tilaisuudesta tulee lähempänä tilaisuutta tarkempaa tietoa ja tapahtumasivu. Ilmoittautumislomake toimii jo nyt kaikkiin tilaisuuksiin: https://tinyurl.com/YCKSD6KN

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan tilaisuuteen. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Voit tulla paikan päälle, tai valita osallistumisen etäyhteydellä, jolloin lähetämme yhteyslinkin lähempänä tilaisuutta sähköpostiisi. Olemme yhteydessä sähköpostilla lähempänä kutakin tilaisuutta tarkemman ohjelman osalta.

Tilaisuudet tallennetaan myös jälkikäteen katsottaviksi. Tilaisuuksien esitysmateriaalit ilmoittautuneille ja osallistuneille.

Tilaisuudet järjestää Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori -hanke, jossa Kideve Elinkeinopalvelut on mukana. Hanke on Länsi-Lapissa toimivien luonnontuotetoimijoiden verkostoitumis- ja tiedonvälityshanke, ja sitä hallinnoi Kolarin kunta.