Lapin AMK: Digitiimi-webinaarisarja jatkuu elokuussa – asiaa monipaikkaisesta työstä ke 17.8., ke 24.8., ja klinikoilla to 18.8. ja to 25.8.

Digitiimi-webinaarin kuvituskuva

Lähi- ja etätyön tasapaino -webinaari ke 17.8. klo 15-16 tarjoaa uusia näkökulmia etätyökeskusteluun. Työterveyslaitoksen tutkija Anniina Virtanen esittelee Kimmoisat työntekijät muuttuvassa työelämässä -hankkeen tutkimustuloksia. Mikä ajaa ihmisiä etätyöhön, mikä vetää työpaikalle?

 

Tilakokemukset monipaikkaisessa työssä -webinaari ke 24.8. klo 14-15 käsittelee hybridityötä erilaisissa fyysisissä ja digitaalisissa ympäristöissä. Helsingin yliopiston johtavan asiantuntijan Suvi Nenosen johdolla tarkastellaan, millaisia vaikutuksia tilakokemuksilla on koettuun hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen.

 

Klinikoilla 18.8. ja 25.8. keskustelemme webinaarin teemoista ja kiteytämme yhdessä tärkeimmät opit ja kopit. Ota esille muistiinpanosi, nappaa viereen kahvikuppi ja tule klinikalle verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia etätyön eri näkökulmista.

 

Webinaarit ja klinikat pidetään verkossa, saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella.

 

Tilaisuudet järjestää Digitiimi – yhteisöllisyyttä etätyöhön -hanke. Yhteystiedot sekä lisää tietoa hankkeesta verkkosivuilta.