Kittilän kesämarkkinat Kittilän kirkonkylällä 8.-10.7.2022

 

Aika: Pe 8.7 klo 12-18, la-su 9.-10.7 klo 10-18

Paikka: Kittilän kirkonkylän Valtatien varrella

Ohjelma: Markkinoiden ohjelma ja kaikki ajankohtainen tieto löytyy sivuilta kittilanyrittajat.fi.

Mukana paljon myyjiä ympäri Suomen ja paikallisia yrityksiä ja tekijöitä.

Paikalliset toimijat voivat tulla myymään tai esittelemään tuotteitaan, ja taiteelle ja käsityölle voi tiedustella näyttelytilaa. Tiedustelut Kittilän Yrittäjiltä / Sanna Ruotsala, puhelin 0400 225 227

Jos järjestät ohjelmaa markkinoiden aikana, ilmoita siitä kittilanyrittajat.fi -sivuille lisättäväksi, osoitteeseen info@anique.fi.

Kittilän perinteiset kesämarkkinat

Kittilän perinteiset kesämarkkinat järjestetään tänä vuonna Kittilän kirkonkylällä, tapahtuma-alueena on kylän raitti Valtatien varrella. Tapahtuma alkaa perjantaina 8.7. ja kestää sunnuntaille 10.7.2022 saakka.

Myyntikojuja tulee kadun varteen ja monenlaista ohjelmaa on luvassa kesäiseen viikonloppuun. Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa musiikkia, esityksiä ja karaokea Liikenarikan pihalla, Kittilän torilla ja myös kirkonkylän liikkeissä.  

Ostoksia voi tehdä markkina-alueella perjantaista sunnuntaihin. Myös Kittilän kauppiailla on kesämarkkinat – lukuisia tarjouksia ja tapahtumia on luvassa kirkonkylän liikkeissä. Kittilän perinteisten kesämarkkinoiden järjestämisestä vastaa Kittilän Yrittäjät ry yhteistyössä Kittilän kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.

Kittilän perinteiset kesämarkkinat pidetään kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen. Markkinat on järjestetty jo 1600-luvulta lähtien.

Lisää tietoa markkinoista on luvassa kotitalouksiin jaettavassa markkinaesitteessä sekä sivuilla www.kittilanyrittajat.fi

Paikalliset toimijat voivat tulla myymään tai esittelemään tuotteitaan, ja taiteelle ja käsityölle voi tiedustella näyttelytilaa. Tiedustelut Kittilän Yrittäjiltä / Sanna Ruotsala, puhelin 0400 225 227.

 

Lisätietoa:
Markkina-ohjelma: Sanna Ruotsala, Kittilän Yrittäjät ry, puhelin 0400 225 227
Markkinapaikkojen tiedustelut: Markku Mäkitalo, Kittilän Yrittäjät ry, puhelin 0400 691 417