Kittilän Jouluyössä 5.12.2019 useat liikeet avoinna klo 23 saakka

Kittilän Jouluyö järjestetään itsenäisyyspäivän aattoiltana torstaina 5.12.2019. Kirkonkylällä Jouluyössä useat liikkeet pitävät ovet auki klo 23 saakka. Tarjolla on jouluista ohjelmaa ja myyjäisiä. Joulupukki vierailee lasten iloksi torilla. Kauppiaiden lahjoittamat palkinnot arvotaan illan päätteeksi, samalla kun julkistetaan Kittilän kirkonkylän -arvan voittajat – pääpalkintona on henkilöauto.

Kittilän Jouluyö -tapahtuma tuo kirkonkylälle joulutunnelmaa, kun liikkeet ovat auki yötä myöten jouluostoksia tekeville. Kittilän torilla, liikkeissä ja kylällä eri pisteissä on jouluisia tapahtumia ja tarjoilua. Jouluyönä voi tavata Joulupukin ja löytää liikkeistä lukuisia hyviä joulutarjouksia. Liikkeet toivottavat tervetulleeksi maistelemaan jouluisia herkkuja, tekemään löytöjä itselle tai pukin konttiin, kokeilemaan onnea arvonnoissa ja hakemaan mukavaa joulumieltä.

Jouluyön iltaohjelma alkaa kirjastolta, kun hevoskärryjen johtama Joulupukin ja lasten joulukulkue suuntaa torille. Yleisö saa liittyä kulkueeseen mukaan, lapset vanhempien seurassa. Joulupukki on tavattavissa kulkueen jälkeen torilla klo 20 saakka. Kirkonkylällä on illan aikana paljon erilaista ohjelmaa. Luvassa on muun muassa jouluisten leivonnaisten ja käsitöiden myyjäisiä. Kittilän kunnantalolla julkistetaan klo 18.30 kuntalaisten yhdessä toteuttama, suuri ja näyttävä Ahman vuodenajat –ryijy.

Kirkonkylän kaupoissa ja Jouluyön tapahtumapaikoissa kiertämällä voi ratkaista sana-arvoituksen ja osallistua arvontaan, tänä vuonna myös some-kilpailun kautta. Osallistuneiden kesken arvotaan klo 23 alkaen S-marketin pihalla kolme suurta yllätyspakettia, jotka sisältävät tuotelahjoja ja lahjakortteja jokaisesta mukanaolevasta yrityksestä. Kunkin paketin arvo on noin 350, kun mukana olevat yritykset ovat lahjoittaneet jokainen noin 50 euron arvoisen lahjan. Samalla julkistetaan Kittilän kirkonkylän kehittämisen hyväksi myytyjen arpojen voittajat. Pääpalkintona on henkilöauto, lisäksi arvotaan muita hyviä palkintoja (kannettava tietokone, kodinkonepaketti, Led-TV ja lahjakortteja). Arvontaan voi osallistua ennen Jouluyö-tapahtumaa lunastamalla paperiarvan kirkonkylän liikkeistä tai paikallisilta yhdistyksiltä. Tekstiviestiarvan voi lunastaa keskiviikkoon 4.12.2019 klo 23.59 saakka. Tekstariarvan (10 euroa) saa puhelimeensa lähettämällä tekstiviestillä sanan KITTILÄ numeroon 16499. Arvontojen voittajien julkistuksen jälkeen luvassa on näyttävä ilotulitus, jota parhaiten pääsee seuraamaan S-marketin pihalta. Ilta jatkuu suositun The Meänlandin keikalla OunasHovissa.

Vuodesta 2008 järjestetyn tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Kittilän kauppiaat, Kittilän kunta; Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunnan kulttuuritoimi ja nuorisotoimi sekä Kittilän yhdistykset.

Kirkonkylän yritykset toteuttavat tapahtumaa yhdessä

Jouluyö-tapahtuman järjestelyissä on vahvasti mukana useat kirkonkylät yrittäjät. Jouluyössä on hyvä tilaisuus tutustua kylän palveluvalikoimaan vierailemalla liikkeissä.

Vajaan vuoden toiminut TunturiKaluste ensimmäistä kertaa mukana Jouluyössä

Joulukuussa 2018 Kittilässä aloittanut huonekalu- ja sisustusliike TunturiKaluste ei aivan ehtinyt avata oviaan vuosi sitten Jouluyö-tapahtumaan, joten tänä vuonna liike on sitäkin suuremmalla innolla mukana. – Todella hyvin meidät on otettu vuoden aikana vastaan, kertovat yrittäjäpariskunta Taina ja Timo Kemppainen. Huonekaluja ja sisustustavaraa ostavat niin paikalliset kuin mökkien omistajat ja kalustajat lähialueilta. Jouluyönä yrittäjät kutsuvat kaikki tutustumaan liikkeeseen ja sen tarjontaan osoitteeseen Valtatie 2.

Lisätietoja:
Kauppiasyhdistys:
Aarni Valkonen, kauppias, K-Supermarket Kittilä, p. 0400 636 844
Tapahtuma:
Kideve Elinkeinopalvelut, Marjo Vaarala, p. 040 646 9114

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja esitteeseen kunnan www-sivuilla!