Kittilän Jouluyö -tapahtuma perjantaina 26.11.2021

Joulutunnelman Kittilän kirkonkylällä aloittava Kittilän Jouluyö -tapahtuma järjestetään jälleen perjantaina 26.11.2021. Tänä vuonna ideaa pidennetään kokonaiseksi viikoksi, kun useat toimijat järjestävät tapahtumia viikolla Jouluyön ympärillä.

Joulun tunnelmaa kirkonkylällä – kauppoja avoinna klo 23 saakka!

Myös kirkonkylällä monet liikkeet ovat mukana. Jouluyössä ja koko viikon aikana on hyvä tilaisuus tutustua kylän palveluvalikoimaan vierailemalla liikkeissä. Perinteinen lasten tonttukulkue kirjastolta torille järjestetään tänäkin vuonna Jouluyön illalla, ja joulupukki vierailee lasten iloksi torilla.

Katso tästä Jouluyön päivittyvä ohjelmakalenteri!

 

Järjestelyissä mukana ovat mm. useat kirkonkylän yrittäjät, yhdistykset ja Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut. Ohjelmaa viikon aikana tarjoavat mm. Kittilän kulttuuritoimi, Kittilän kirjasto, Revontuli-Opisto ja Kittilän seurakunta.

Tarkempaa tietoa ja ohjelma tulee Kideve Elinkeinopalveluiden sivuille https://www.kideve.fi/ ja Kittilän Jouluyön Facebook-sivulle https://www.facebook.com/KittilanJouluyo sitä mukaa, kun ohjelmat varmistuvat.

Kittilän Jouluyö on vuodesta 2008 Kittilän järjestetty, useiden toimijoiden yhteistyössä toteuttama joulukauden kirkonkylällä avaava tapahtuma.

Lisätietoja

Kauppiasyhdistys:
Sanna Ruotsala, p. 0400 225 227
Tapahtumajärjestelyt: Kittilän kunta, Marjo Vaarala, p. 040 646 9114