Hyödynnä noutopalvelut ja kotiinkuljetuksella, asiakkaan kotona sekä majoituspaikassa tarjottavat palvelut Kittilässä

Tiedote 8.3.2021, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta

Useat Kittilän alueen yritykset tarjoavat koronapandemian aikana noutopalveluita, kotiinkuljetusta ja palveluita, joita voi toteuttaa kunnan asukkaiden kodeissa ja matkailijoiden majoituspaikoissa.

Kittilän kunnan elinkeinotoimi Kideve Elinkeinopalvelut on kerännyt yrityksiltä tietoa Kittilässä tarjolla olevista ruoka- ja muista nouto- ja kotiinkuljetuspalveluista sekä asiakkaan kotona, mökeissä ja majoituspaikoissa tarjottavista palveluista nyt koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana.

Tietoja on koottu sivulle: https://www.kideve.fi/blog/uutiset/kotiinkuljetusta-tarjoavat-palvelut-kittilassa/

Yritykset tarjoavat mm. kauppaostosten kuljetusta ja asiointipalveluja, omien valikoimiensa ruoka-annosten ja -tuotteiden kotiinkuljetusta. Tarjolla on myös kodin askareissa auttamista, lähihoitajapalveluita sekä kotipalvelusetelillä ostettavia palveluita. Kotiin kuljetetaan myös huonekalut ja harrastusvälineitä vuokralle.

Listaa täydennetään sitä mukaa kun yritykset ilmoittavat tietojaan. Jos haluat oman yrityksesi tiedot sivuille ja tarjoat ruoan/tavaran kotiinkuljetuspalvelua tai kotona tarjottavaa palvelua, voit ilmoittaa yrityksen tiedot sähköisellä lomakkeella, joka löytyy samalta sivulta.

 

Lisätietoja:  

Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, katariina.palola@kittila.fi, p. 0400 955 472 

Kotiinkuljetuksella ja asiakkaan kotona sekä majoituspaikassa tarjottavat palvelut ja noutopalvelut Kittilässä:
https://www.kideve.fi/blog/uutiset/kotiinkuljetusta-tarjoavat-palvelut-kittilassa/

Kittilän palveluhakemisto:
https://www.kittilanpalvelut.fi/