Green Key -infoa ja vinkkipaketti vastuullisuusviestintään -työpaja, to 9.1.2020

Aika: Torstaina 9.1.2020 klo 13-17

Paikka: Break Sokos Hotel Levi, Kokoustila Kelo (Tähtitie 5, 99130 Sirkka)

Ilmoittaudu työpajaan

 

Matka kestävien tekojen polulla jatkuu työpajalla uuden vuoden alkajaisiksi!

Työpajassa on mukana Marketta Viljasaari Suomen Ympäristökasvatus Oy:stä kertomassa Green Key -sertifikaatista ja opastamassa yrittäjiä sertifiointiprosessissa. Lisäksi keskitymme tässä työpajassa erityisesti viestintään. Tule kuulemaan käytännön vinkkejä vastuullisuusviestintään ja nappaamaan mukaan hyvät ohjeet omaan arkeesi!

Green Key -merkkiä voivat hakea hotellit, pienet majoitusliikkeet (alle 15 huonetta), leirintäalueet ja mökkikylät, ravintolat ja kahvilat, käyntikohteet ja aktiviteetit. Green Key -merkin saanut kohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle.

Lue lisää: greenkey.fi

 

Tilaisuus on kaikille avoin ja sisältää kahvitarjoilun. Tilaisuuden järjestää Kideve Elinkeinopalvelut yhdessä Suomen Ympäristökasvatus Oy:n kanssa.

 

Lisätietoja: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 040 095 5472, katariina.palola@kittila.fi

 

Tilaisuus on osa Kideven toteuttaman ”Yhessä kestävämmät! – Kasvua kestävästä matkailusta” –hankkeen toimintoja. Hanke saa EAKR -rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen on Lapin liitto.