Digitiimi-hanke kutsuu Aivot etätyössä -webinaariin ma 30.5.2022

Lapin ammattikorkeakoulun Digitiimi-hanke kannustaa yhteisölliseen etätyöhön. Hanke järjestää webinaareja ja klinikoita lappilaisille yrittäjille, yrityksille ja niiden henkilöstölle – kaikille, jotka joskus tekevät töitä etänä, verkossa ja digitaalisesti.

Webinaarisarja käynnistyy toukokuussa. Aivot etätyössä -webinaarin ja klinikan aiheena on etätyö, digityö ja verkossa toimiminen. Mitä nämä vaativat meiltä ja meidän aivoilta? Miten huolehdin omasta jaksamisesta paremmin työn siirtyessä yhä enemmän verkkoon?

Ma 30.5. pidettävän webinaarin asiantuntijana on aivotutkija Minna Huotilainen. Webinaari on kuunteluwebinaari, jossa ei tarvitse seurata ruudulta esitystä. Lähde lenkille, ulkoilemaan tai muutoin liikkumaan. Liikunta ja fyysinen aktiivisuus edistää oppimista ja on hyväksi aivoille – tästä kuulet lisää myös webinaarissa!

Ti 31.5. keskustelemme klinikalla webinaarin teemoista ja kiteytämme yhdessä tärkeimmät opit ja kopit. Ota esille muistiinpanosi, nappaa viereen kahvikuppi ja tule klinikalle verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia aivot etätyössä -teemasta.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja klinikalle!

Lisää tietoa hankkeesta:

https://blogi.eoppimispalvelut.fi/digitiimi/