Kittiläläinen koristeluryhmä – tervetuloa mukaan Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanjaan!

Jaa tämä sivu

 

Paikalliset ryhmät ovat tervetulleita mukaan koristelemaan Kittilän kirkonkylän yritysten edustoilla joulukauden olevia kuusia! Ryhmä voi olla esimerkiksi lasten varhaiskasvatus- tai kouluryhmä, harrasteryhmä, aikuisten ja ikäihmisten päivätoimintaryhmä tai kerho.

Ryhmät valmistavat koristeet ja koristelevat kuusen yrityksen kanssa sopimanaan aikana, aikavälillä ma 22.11. – to 25.11., ennen Jouluyö-tapahtumaa 26.11.2021.

Tarjoamme koristepohjat, joita voi maalata tai muuten koristella säänkesvästi, ja myös omat koristeideat ovat tervetulleita. Yritys voi myös halutessaan tarjota koristeisiin materiaaleja, tästä voi sopia erikseen yrityksen kanssa. Yritys vastaa kuusen valaistuksesta ja ylläpidosta joulukauden ajan.

Idean takana on yhteisöllinen Koristellaan Narikka joulukuusilla –kampanja, jossa luodaan yhdessä Kittilän kirkonkylälle tunnelmallinen jouluilme perjantaina 26.11.2021 järjestettävään Jouluyö-tapahtumaan! Jouluista ilmettä pidetään yllä koko joulukauden ajan, aina 13.1.2022 saakka.

Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut toteuttaa Koristellaan Narikka joulukuusilla -kampanjan yhteistyössä kirkonkylän yritysten, Lions Club Kittilä-Levin ja paikallisten lapsi- ja aikuisryhmien kanssa. Yhteensä 30 kuusta toimitetaan yritysten edustoille ennen Jouluyö-tapahtumaa 26.11.

Miten pääsemme koristeluryhmäksi?

– Kartoita, onko ryhmälläsi jo tiedossa sopiva tai tuttu yritys Narikalla, joka ottaa kuusen ja tarvitsee koristeluryhmän.
Voitte sopia yrityksen kanssa suoraan, että toimite koristeluryhmänä – ilmoita siitä kuitenkin alempana olevalla lomakkeella myös kuntaan, niin saamme tiedon jo sovituista koristeluista.

– Toteuttakaa ryhmän kanssa joulukoristeet esimerkiksi askarrellen, käsitöinä tai muulla valitsemallanne tavalla, materiaalit ja tyyli on vapaa. Tarkoituksena ja toiveena on saada kylälle erinäköisiä ja eri tavoin koristettuja jouluisia kuusia! Koristeiden materiaaleissa tulee ottaa huomioon, että kuuset ovat ulkona yritysten pihoilla koko joulukauden ajan, lähes kaksi kuukautta. On hyvä suosia säänkestäviä materiaaleja. HUOM! Lumitähti ja Ainut ovat varanneet askartelumateriaaleja koristeisiin (puukiekkoja ja pakkasen kestäviä muovipalloja), joita ryhmänne saa noutaa Lumitähdestä sen aukioloaikoina.

– Sovi yrityksen kanssa koristeiden osalta kuusien poisviennin jälkeen – kuka poistaa koristeet, ja haluatteko koristeet itse vai huolehtiiko yritys niistä. Koristeet poistetaan kuusista to 13.1.2022, eli päivää ennen kuusien pois noutoa pe 14.1.2022.

 – Annatte suostumuksen siihen, että koristeluryhmänne nimi voidaan mainita kampanjasta kertovassa julisteessa kuusen läheisyydessä, esimerkiksi yrityksen ikkunassa kuusen esilläoloajan. Infojuliste toimitetaan kunnasta yrityksille.

– Ilmoita mahdollisimman pian koristeluryhmän tiedot Jouluyö-tapahtuman järjestäjille ( mm. koristeluryhmän nimi ja yhteyshenkilö) tällä lomakkeella:

Ilmoittaudu mukaan kuusenkoristeluryhmäksi:
https://www.lyyti.in/koristellaan_narikka_joulukuusilla2021

 

Jouluisin terveisin
Kittilän Jouluyö –tapahtuman järjestäjätiimin puolesta Kideve Elinkeinopalveluiden henkilökunta
Ota yhteyttä: https://www.kideve.fi/yhteystiedot/
Tapahtumajärjestelyt:
Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut, Marjo Vaarala, marjo.vaarala@kittila.fi, p. 040 646 9114