Tapahtumat

Kideve Elinkeinopalvelut on mukana useissa Kittilässä järjestettävissä tapahtumissa. Kittilässä tapahtuu runsaasti, ja erilaisiin tapahtumiin voi osallistua pitkin vuotta. Tässä on esitelty tapahtumia, joiden järjestämisessä Kittilän kunta on mukana. Ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista löytyy Kittilän tapahtumakalenterista.

 

Kittilän jouluyö

Kittilän jouluyö - kaupat avoinna yötä myöten, ohjelmaa Kittilän torilla!

Kittilän jouluyö on tapahtuma, jolloin joulutunnelma laskeutuu Kittilän kirkonkylälle. Kaupat ovat auki yötä myöten jouluostoksia tekeville ja lisäksi Kittilän torilla ja kylällä on tarjolla jouluista ohjelmaa. Jouluyön järjestävät Kittilän kauppiaat, Kittilän kunnan kulttuuritoimi ja Kideve Elinkeinopalvelut. Jouluyö järjestetään julukuun alussa.

Lue lisää: Kittilän jouluyö

 

Levin joulutori

Levin joulutori tuo joulutunnelmaa!

Levin joulutori tuo joulutunnelmaa! Tori aloittaa toimintansa jo joulukuun alusta ja on avoinna tammikuun puoleenväliin saakka. Joulutorilta Levin keskuksesta löytyy kotimaisia, paikallisia ja lappilaisia tuotteita. Myös pientä syötävää on usein tarjolla. Tule kurkistamaan jouluisiin kojuihin!

Lue lisää Levin joulutorin www-sivuilta!
 

Ounasjokijotos

Ounasjokijotos Kittilässä

Ounasjokijotos on koko perheen jokitapahtuma melojille ja veneilijöille Ounasjoella. Melo, souda tai huopaa joella alavirtaan. Sukkuloi koskissa kanootilla, kajakilla tai sauvo jokiveneellä. Ounasjokijotos järjestetään heinäkuussa.

Lue lisää Ounasjokijotos-sivuilta!

 

Kittilän perinteiset kesämarkkinat 

Kittilän perinteiset kesämarkkinat

Kittilän perinteiset kesämarkkinat pidetään kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen, ja ne on järjestetty jo 1600-luvulta lähtien.  Markkinat ovat muotoutuneet nykyaikaiseksi kesätapahtumaksi, mutta Kittilässä on säilynyt tietty perinteisten markkinoiden henki.

Lue lisää: Kittilän perinteiset kesämarkkinat

 

Staalon teatterifestit

Staalon teatterifestit Kittilässä - Lapin suurin vuosittain järjestettävä teatteritapahtuma

Staalon teatteriestit on Lapin suurin vuosittainen teaatteritapahtuma! Harrastaja- ja kesäteattereille suunnatun tapahtuman järjestäjinä ovat Taideseura Staalo Kittilästä, Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut ja Levin Matkailu. Ohjelmistossa on myös tasokkaita ammattilaisesityksiä sekä koulutusta. Festiti järjestetään syys-lokakuun vaihteessa tuomaan valoa alkavaan kaamokseen!

Lue lisää Staalon teatterifestit-sivuilta!

 

Lisää myös muiden järjestämiä tapahtumia löytyy tapahtumakalenterista ja Levin sivuilta Levin tapahtumakalenterista, jossa on esitelty Levillä järjestettävät vuosittaiset tapahtumat.