Lisää tietosi Kittilän palveluhakemistoon

Jaa tämä sivu

 

 

Kittilän palveluhakemistoon tietonsa voivat ilmoittaa kaikki yritykset, joilla on toimipaikka Kittilän kunnan alueella. Palveluhakemistoon kuuluminen on yrityksille maksutonta.

Näin lisäät tietosi

Täytä sähköinen lomake: Lisää tietosi Kittilän yrityshakemistoon. Lyhyt kuvaus -kohtaan kannattaa luetella kaikki yrityksen tarjoamat palvelut (sanat perusmuodossa), se auttaa tietojen hakijaa löytämään yrityksesi palvelut paremmin. Lähetä lomake lopuksi painamalla Lähetä-nappia. Tiedot tarkistetaan Kideve Elinkeinopalveluissa ja lisätään hakemistoon. Tämä vie yleensä muutaman arkipäivän. Yrityksiä pyydetään tarkistamaan omat tietonsa rekisteristä noin viikon kuluttua lomakkeen lähettämisestä. Jos haluat yrityksen logon mukaan, lähetä se sähköpostilla kideve(at)kittila.fi, otsikoi posti: Logo yritysrekisteriin (oman yrityksen nimi).

Miksi yrityksen tiedot kannattaa olla palveluhakemistossa?

  • Yrityksen tiedot tulevat näkyviin Kittilän palveluhakemistoon ja tiedot näkyvät myös Kittilän mobiilipalvelun yritysrekisterissä m.kittila.fi, eli yrityksen tiedot ja palvelut löytyvät myös helposti kännykän kautta.
  • Kittilän palveluhakemistosta haetaan usein tietoa alueen palveluista.
  • Kideven ylläpitämä hakemisto on avoin ja maksuton kaikille alueen yrityksille.
  • Kun yritykset ilmoittavat itse tietonsa hakemistoon, tieto on ajantasaista ja luotettavaa. Lisäksi Kittilän palveluhakemisto on paikka, johon usein ohjataan alueen palveluja tiedustelevat.
  • Yhteystietonsa palveluhakemistoon ilmoittaneet yritykset saavat halutessaan Kideve Elinkeinopalveluilta sähköpostitse ajankohtaista tietoa yrityksille suunnatuista tapahtumista ja palveluista.