Yrittäjyysvalmennusta verkko-opintoina

Yrittäjyysvalmennuksemme koostuu eri valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yrittäjyyden ja yritystoiminnan perusteista aina toiminnan aloittamiseen saakka.

Yrityksen perustamisen teemapäivät, 2 päivää
Perehdytään yritystoiminnan edellytyksiin ja omien yrittäjävalmiuksien kehittämiseen. Annetaan perustietoa käymällä läpi keskeisimmät yrityksen perustamiseen liittyvät asiat.

Yrittäjyysvalmennus, 15 päivää
Kokonaiskuva ja valmiudet yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista, liikeideasta liiketoimintasuunnitelmaksi sekä liiketoiminnan aloittamiseen.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät ja yritysvalmentajat. Koulutus on käytännönläheistä ja siinä huomioidaan osallistujien aiempi osaaminen.

Valmennusten toteutustapa

Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena ja niitä järjestetään sekä päivisin, että iltaisin. Kaikkiin valmennuksiin voi osallistua verkko-opetuksena miltä tahansa paikkakunnalta!

Verkko-opetusta varten tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla sekä toimivan nettiyhteyden. Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessasi tulee olla webkamera.

Ilmoittaudu mukaan!

Tutustu valmennuksiimme tarkemmin esitteidemme avulla ja ilmoittaudu mukaan esitteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Lomakkeella voit ilmoittautua, kun valmennuksen alkuun on aikaa viisi arkipäivää tai enemmän.

Lisätietoja

Lisätietoja valmennuksista saat Pro Manager Oy:n kouluttajilta:

  • Markku Jääskeläinen puh. 0400 892 474
  • Ilkka Karttunen, puh. 040 5422 058

Lue lisää esitteistämme

Esitteistä löydät myös kouluttajien yhteystiedot.

Kaikissa valmennuksissa on verkko-opetusmahdollisuus koko Lapin alueelle:

http://toimistot.te-palvelut.fi/yrittajyysvalmennukset

TE-toimisto ei takaa kaikkien valmennusryhmien toteutumista ja mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan erikseen.