Yrittäjyys-, ympäristö- ja verkostoitumispäivä nuorille Levillä 4.5.2012

Tiedote 23.4.2012

TILAISUUS ON TÄYNNÄ!

Tilaisuus osoittautui suosituksi, ja se on tälle vuodelle täynnä. Kiitos ilmoittautuneille! Mukaan on ilmoittautunut yhteensä 170 oppilasta opettajineen. Vastaava tilaisuus järjestetään uudelleen toukokuussa 2013.


Kutsumme nuoria Leville tapahtumapäivään 4.5.2012:

YRITTÄJYYS-, YMPÄRISTÖ- JA VERKOSTOITUMISPÄIVÄ

Eri oppilaitosten nuoret ovat tervetulleita monipuoliseen tapahtumapäivään Leville 4.5.2012 klo 9.55 – 14.30 Hotelli Hullu Poroon.

Päivän tarkoitus on esitellä nuorille alueen matkailualan koulutustarjontaa ja alueella toimivia matkailuyrityksiä. Nuoret kuulevat, millaista olisi työskennellä alueen yrityksissä – tai millaista olisi perustaa oma matkailualan yritys. Nuorilla on mahdollisuus keskustella toisista oppilaitoksista tulevien oppilaiden kanssa.Tutustuminen tapahtuu Yritysrastit-kilpailun avulla. Lisäksi muutamia alueen yrittäjiä kertoo kokemuksistaan, ja infopisteiltä voi saada lisätietoa koulutuksista ja yrittäjyydestä.

Ilmoittautuminen päivään

Ilmoittautumiset päivään pyydetään 30.4. mennessä osoitteeseen kideve(at)kittila.fi. Oppilaat voivat osallistua päivään opettajan johdolla tai oppilasryhmänä. Ilmoittautumisten yhteydessä toivotaan, että ilmoitetaan osallistuvan ryhmän oppilaitos, montako oppilasta on ryhmässä, sekä yhden, yhteyshenkilönä toimivan nimi, sähköposti ja puhelinnumero (yhteyshenkilö voi olla opettaja tai oppilas).

Kustannukset

Tapahtumapäivä on oppilaille maksuton. Lounas (klo 11.30 – 12.15) on opiskelijoille omakustanteinen. Oppilaitokset voivat halutessaan tehdä omia sopimuksia Levin lounaspaikkojen kanssa oppilaidensa ruokailusta (http://www.levi.fi/fi/ruoka-viihde/levin-parhaat-palat.html).

Kuljetukset Leville

Kideve Elinkeinopalvelut järjestää kuljetukset tapahtumaan paikallisille oppilaitoksille välillä Kittilä – Levi – Kittilä sekä tarvittaessa Rovaniemi – Levi – Rovaniemi. Paikkoja kuljetuksiin on rajoitetusti, joten varaa ryhmällesi kuljetus ilmoittautumisen yhteydessä!

Päivän ohjelma

Kideve Elinkeinopalvelut järjestää yhdessä Matkailukoulutuksen sateenkaari -hankkeen ja alueen yritysten kanssa Yrittäjyys-, ympäristö ja verkostoitumispäivän. Levin ympäristötiimi järjestää samana päivänä Green Days in Many Ways -ympäristötempauksen, ja illalla Levillä on lautailu- ja bänditapahtuma Camp531 (lisätietoa www.camp531.com).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Kideve Elinkeinopalvelut, kideve(at)kittila.fi

 

Lataa Kutsu Leville 4.5. yrittäjyys-, ympäristö ja verkostoitumispäivään

Lataa iltaohjelman Camp351-tapahtuman juliste