Yrittäjille maksutonta näkyvyyttä Kittilän uudessa mobiilipalvelussa

Kittilän uusi mobiilipalvelu avataan käyttöön 6.4.2011

 

Hyvä Kittilän yrittäjä,
m.kittila.fi – Kittilän uusi mobiilipalvelu avataan käyttöön 6.4.2011. Yrityksille on tarjolla kaksi maksutonta ja helppoa tapaa näkyä kännykällä käytettävässä palvelussa:
 

• Yrityksen yhteys- ja perustiedot saat näkyviin Kittilän palveluhakemiston kautta
• Markkinointiviestejä eli ajankohtaisia uutisia, mainoksia ja tarjouksia voi lähettää Kittilävinkit-osioon
 

Kittilän mobiilipalvelu tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden lähettää viestejä toimintasi ajankohtaisista asioista luettavaksi m.kittila.fi –osoitteesta. Tämä uusi markkinoinnin ja viestinnän palvelu on täysin maksuton! Kittilän mobiilipalvelu tarjoaa käyttäjälle kattavan tietopaketin Kittilän palveluista, käyntikohteista, tapahtumista ja kylistä. Koko Kittilän yritysrekisteri on käytettävissä kännykällä.
 

Miksi kännykkä?

Tunturi-Lapin alueella vierailee joka vuosi runsaasti yli miljoona kävijää. Monella ei ole tietokonetta mukana, mutta älypuhelimia arvioidaan olevan jo puolet käytössä olevista puhelimista. Kun matkailija etsii paikanpäällä kännykällä tietoja palveluista ja yrityksistä, kannattaa olla mukana mobiilipalvelussa!

 

m.kittila.fi -mobiilipalvelu on tehty niin, että se avautuu helposti ja oikeankokoisena juuri kännykällä internetiä käytettäessä, mutta sitä voi selailla myös tietokoneen kautta – osoite on silloin sama.

 

Kiinnostuitko?

• Palveluhakemisto on niin käyttäjälle kuin yrittäjälle maksuton. Tietojen päivittäminen hakemistoon onnistuu osoitteessa www.kideve.fi > Kittilän palveluhakemisto.
• Lyhyet markkinointiviestit lähetetään Twitter -palvelun avulla ja ohjataan Kittilän mobiiliin. Luo yrityksellesi Twitter-tili, ilmoita se Katja Kaunismaalle ja ota Twitter käyttöösi! Ota yhteyttä Kideve Elinkeinopalveluiden Katja Kaunismaahan (katja.kaunismaa(at)kittila.fi), jolta saat tarkemmat ohjeet miten toimia. Kideve Elinkeinopalvelut järjestää myös maksutonta Twitter-koulutusta kunnantalolla tiistaina 5.4.2011. klo 18-19. Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään edellisenä päivänä osoitteeseen kideve(at)kittila.fi. Sinun on myös mahdollista saada henkilökohtaista opastusta aiheesta – ota rohkeasti yhteyttä!

 

Twitter-ohjeet voit myös ladata tästä!

Liity mukaan markkinoimaan uutta palvelua!

Kittilän mobiilin markkinoiminen on alueen yhteinen etu. Markkinointimateriaaleja jaetaan alueen yrityksiin. Kideve Elinkeinopalveluista on saatavissa julisteita ja flyereitä, joita toimitamme mielellämme Sinullekin!

 

Lisätietoja
Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta:
Katariina Kinnunen, katariina.kinnunen(at)kittila.fi, p. 0400 955 472
Katja Kaunismaa, katja.kaunismaa(at)kittila.fi, p. 0400 356 431 
Tarja Siitonen, tarja.siitonen(at)kittila.fi, p. 040 760 0744
Minna Mikkonen, minna.mikkonen(at)levi.fi, p. 040 721 8226

 

Kittilän mobiilipalvelu on tuotettu Levi Digit –hankkeessa, joka toteutetaan Kittilän kunnan ja Levin toimijoiden yhteistyönä. Päätoteuttaja on Kideve Elinkeinopalvelut. Tavoitteena on toteuttaa projekti aikavälillä 1.10.2009 – 31.12.2011. Hanke saa rahoitusta Pohjois-Suomen alueellinen kilpailukyky ja työllisyystavoite -ohjelmasta. Rahoituksen osalta vastuuviranomaisena toimii Lapin ELY-keskus.