Yrittäjä, tule oppimaan kunnan uudet hankintakäytännöt! Ilmoittaudu Cloudia -työpajoihin keväällä 2018

Yrittäjä – varmista osaamisesi kunnan uusissa hankintakäytännöissä!
 
Kittilän ja Sodankylän kunnat ovat tehneet päätöksen uudistaa hankintakäytäntöjään ja ovat ottaneet käyttöön sähköisen kilpailutusjärjestelmän. Kunnissa on käytössä yrittäjille maksuttomat portaalit:
  • Cloudia Pienhankinta –portaalissa kilpailutetaan yli 10 000 euron, mutta alle 60 000 euron hankinnat, eli hankintalain kansallisen kynnysarvon alle jäävät hankinnat. Älä anna termien hämätä – hankintalain näkökulmasta ”pieni” hankinta voi siis olla pk-yrittäjän kannalta hyvinkin merkittävä!
    Tutustu palveluun: https://pienhankintapalvelu.fi
  • Cloudia Tarjouspalvelu -portaalissa kilpailutetaan kaikki hankintalain piiriin kuuluvat hankinnat.
    Tutustu palveluun: https://tarjouspalvelu.fi/
Varmista osaamisesi uusissa hankintakäytännöissä! Jatkossa kaikki kunnan kilpailutukset tehdään sähköisten järjestelmien kautta.
 
Tule oppimaan Cloudia Pienhankinta ja Tarjouspalvelu –portaalien käyttö ja kuulemaan, miten kunta kilpailuttaa. Ilmoittaudu Yrittäjien tarjouspalvelu pähkinänkuoressa – työpajaan, joita järjestetään Kittilässä ja Sodankylässä. Työpajoissa on sama sisältö, ja voit valita sinulle sopivimman ajan alla olevasta listasta.
KITTILÄ:
1) ke 18.4. klo 18-19.30, Kittilä, kunnantalo
2) ti 24.4. klo 18-19.30, Kittilä, kunnantalo
3) ma 7.5. klo 18-19.30, Kittilä, kunnantalo
SODANKYLÄ:
4) PERUTTU: to 12.4. klo 18-19.30, Sodankylä, kunnantalo
5) ti 17.4. klo 18-19.30, Sodankylä, kunnantalo
6) ma 23.4. klo 18-19.30, Sodankylä, kunnantalo
 
ILMOITTAUDU MUKAAN: Ilmoittautuminen päättynyt.
 
Tilaisuudet järjestetään, mikäli niihin on vähintään kaksi ilmoittautunutta. Järjestäminen vahvistetaan edellisenä päivänä.
 
Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu! Tervetuloa!
 
Mikäli mikään työpaja-aika ei sovi sinulle, ota yhteyttä Katja Kaunismaahan. Järjestämme tarvittaessa myös yrityskohtaista neuvontaa.
 
Kouluttaja on Katja Kaunismaa, Kestävät hankinnat –hanke.
s-posti: katja.kaunismaa(at)kittila.fi
puh. 0400 356 431
 
Tilaisuudet järjestetään osana Kestävät hankinnat elinvoimaisuuden lisääjänä -hanketta. Hanketta toteuttaa Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta kumppaninaan Sodankylän kunta, yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Hanke saa EAKR -rahoitusta, rahoittava viranomainen on Lapin liitto.