Webinaari: Harri Gustafsberg – Mielen suorituskyky ja henkiset voimavarat, to 28.5.2020 klo 12-14

Kuva: https://ursus.mykajabi.com/

Aika ja paikka: to 28.5.2020 klo 12-14, webinaari, linkki alla, lisäksi se lähetetään osallistujille tilaisuutta edeltävänä päivänä.
https://us02web.zoom.us/j/85201244064?pwd=N3dMUXEvMFdtU0REeXJ2T0JXaE92UT09
Password: 416878

Ilmoittautumiset: sähköisesti: https://www.lyyti.in/mielen_suorityskyky_touko2020

Kukaan ei tiedä miten maailma muuttuu tästä eteenpäin. Stressinhallintataidot ja resilienssikykyisyys eivät ole enää vaihtoehto, vaan ne ovat välttämättömyys.

Tule kuulolle Harri Gustafsbergin luennolle Mielen suorituskyky ja henkiset voimavarat! Luento käsittelee mm. seuraavia teemoja:

Työyhteisöjen oppiminen: Työyhteisöt jotka oppivat nopeasti ja ketterästi, menestyvät parhaiten muuttuvan maailman melskeessä. Organisaatio on resurssiensa muodostama elävä organismi, joka kehittyy, oppii, etenee ja ratkaisee ongelmat kulttuurin, johtamisen, vuorovaikutuksen ja toimijoiden suorituskyvyn synteesin avulla.

Henkilöstön valmennus: Muutoksen läpivieminen, laadun ja tehokkuuden nostaminen, edellyttää usein myös toimijoiden suorituskyvyn nostamista. Tämä ei toteudu kuormittamalla yksilöitä kohtuuttomasti, vaan johtamalla ja valmentamalla heitä viisaasti. Hyvin valmennettu ja hyvinvoiva henkilöstö on organisaation lihaksisto, jolla selätetään kovimmat haasteet.

Stressinhallinta: Tutkimuksen ja kokemusperäisen tiedon perusteella akuutti stressi on hallittavissa ja pitkittynyt stressi kierre on katkaistavissa. Jopa äärimmäisen vaativassa ympäristössä ja olosuhteissa.

Lue lisää teemoista:
https://www.mentoritiimi.fi/ursus-stressinhallintavalmennus-ja-resilienssivalmennus-organisaatiot/

https://ursus.mykajabi.com/

Harri Gustafsberg (FT)

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Harri on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori (FT) ja turvallisuusjohtamisen maisteri (HTM) Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

 

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa osallistumaan!

Järjestäjä: Kideve Elinkeinopalvelut

Lisätietoja: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, Kideve Elinkeinopalvelut, p. 040 095 5472, katariina.palola@kittila.fi