Verkkokauppakoulutusta 2.10. ja klinikka 3.10.2012

Kideve järjestää yhteistyössä Ely-keskuksen kanssa verkkokauppakoulutusta Kittilässä. Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa kuluttajaverkkokaupasta ja oman tai yritysverkoston verkkokaupan perustamisesta.
 

Verkkokauppakoulutus: Tee ainakin nämä 10 asiaa kun perustat verkkokaupan

Aika: ti 2.10.2012, alkaen klo 9 (kesto noin 3,5 h)
Paikka: Hotelli Hullu Poro, kokoustilat
Luennoitsija: Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
 

Ohjelma:

1) Motivoivia esimerkkejä kuluttajan verkkokaupasta

2) TOP 10 eli 10 tärkeintä asiaa verkkokauppaa perustettaessa
3) Osallistujien kysymykset ja vastaukset (Kysymyksiä voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä 25.9. mennessä kideve@kittila.fi)
4) Miten tästä eteenpäin? Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

 

Verkkokaupan klinikka: Yrityskohtaista neuvontaa

HUOM. KLINIKKA-AJAT OVAT TÄYNNÄ KESKIVIIKOLLE 3.10. -HENKILÖKOHTAISESTA KLINIKKA-AJASTA KIINNOSTUNEET, OTTAKAA YHTEYTTÄ KIDEVE(AT)KITTILA.FI TAI KATARIINA KINNUNEN, TARVITTAESSA JÄRJESTETÄÄN KLINIKKA-TAPAAMISIA VIELÄ LISÄÄ ERI AJANKOHDALLE. 

Aika: ke 3.10.
Keskiviikolle on varattu aikaa yrityskohtaisille klinikoille, eli tarjolla on räätälöityä neuvontaa verkkokauppa-asioissa. Varaa aikasi pian, sillä paikkoja muutamia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Klinikat ovat maksuttomia. (PAIKAT TÄYNNÄ 24.10.2012)
Ilmoittautuminen tilaisuuteen, kysymykset ja klinikka-aikojen varaus ti 25.9. mennessä sähköpostilla kideve@kittila.fi, otsikoi sähköpostisi ”Verkkokauppakoulutus” tai ”Verkkokauppakoulutus ja klinikka” tai ”Verkkokauppaklinikka”, sen mukaan, mihin haluat osallistua.

Lisätietoja: Katariina Kinnunen, katariina.kinnunen(at)kittila.fi, puhelin 0400 955472