Työpaja yrityksille – Varmista yrityksesi näkyvyys Lapin digitaalisessa aikataulu- ja reittioppaassa, ke 21.8.2019 Levillä

Aika: Keskiviikko 21.8.2019 klo 10-13

Paikka: Levi Hotel Spa, Kokouskeidas, Levintie 1590, 99130 Sirkka. Aluekartta: www.levihotelspa.fi/kokous

Ilmoittautumiset pe 16.8. mennessä:
ww.lyyti.in/digitaalinen_aikataulu_reittiopas_2019

Haluatko yrityksesi esiin maksutta Lapin digitaalisessa aikataulu- ja reittioppaassa? Yrityksen toimipaikan tiedot näkyvät reittioppaassa matkailijoille, kun yrityksen perustiedot on lisätty OpenStreetMap-karttapalveluun. Tule varmistamaan oma näkyvyytesi!

Open Arctic MaaS –hankkeessa on kehitetty Lapin digitaalisen aikataulu- ja reittioppaan ensimmäinen versio, joka tarjoaa matkailijalle informaatiota perinteisen joukkoliikenteen lisäksi myös muista matkailualueen liikkumispalveluista. Kideve Elinkeinopalvelut on mukana Open Arctic MaaS -hankkeessa, jotta Lapin digitaaliseen aikataulu- ja reittioppaaseen saadaan myös Kittilän ja Levin alueen tiedot.

Aikataulu- ja reittiopas hyödyntää OpenStreetMap-karttapalvelua, jonka avulla myös matkailuyritykset voivat lisätä näkyvyyttä omille palveluilleen ja auttaa matkailijoita löytämään sujuvasti perille.

Tilaisuudessa katsomme yhdessä ensin Lapin reittioppaan ominaisuuksia ja keskitymme sitten yrityksen tietojen lisäämiseen OpenStreetMap-palveluun. Opastajana toimii Open Arctic MaaS –hankkeen projektisuunnittelija Jouko Nuottila Lapin yliopistosta.

OHJELMA:

Klo 10.00 – 10.30 Lapin reittiopas ja matkailijalle hyödylliset ominaisuudet

Klo 10.30 – 11.00 OpenStreetMap –karttapalvelu

Klo 11.00 – 13.00 OpenStreetMap-klinikka. Yritykset voivat lisätä omat tietonsa karttapalveluun ohjatun klinikkatyöskentelyn aikana

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sisältää kahvitarjoilun. Osallistujien tulee mielellään ottaa oma tietokone tai tabletti mukaan.

 

Tilaisuuden järjestää: Open Arctic MaaS -hanke yhteistyössä Kideve Elinkeinopalveluiden kanssa.

Lisätietoja:
Lapin yliopisto: Projektisuunnittelija Jouko Nuottila, jouko.nuottila(at)ulapland.fi
Kideve Elinkeinopalvelut: Katariina Palola, elinkeinojohtaja, katariina.palola(at)kittila.fi

Hankkeen nettisivut ja blogi löytyvät osoitteesta www.arcticmaas.fi