Tuottajien tori – tuottaja, tule esittelemään Lapissa tuotettuja elintarvikkeita, pe 14.2.2020

Aika: Perjantai 14.2.2020 klo 12.45 – 14

Paikka: Levi Hotel Spa, Levintie 1590, 99130 Sirkka

Ilmoittautumiset tuottajatorille: 10.2.2020 mennessä: https://www.lyyti.in/tuottajien_tori_2020 tai krista.stauffer@businesslappi.fi, puh. 040 137 4690

Haluaisitko myydä Lapissa tuottamiasi elintarvikkeita tai raaka-aineita ravintoloihin, mutta et tiedä miten ja minne? Tule tutustumaan Levin alueen ravintoloitsijoihin sekä yhteistyökumppaneihin ja esittelemään tuotteitasi Tuottajien torille perjantaina 14.2.2020!

Alueen ravintolapäälliköt ja keittiömestarit on kutsuttu lähiruokalounaalle Levi Hotel Spahan ystävänpäivänä 14.2.2020 klo 12 alkaen (lisätietoja katja.kaunismaa@kittila.fi). Lounaalla on tarjolla Kittilän & Sodankylän alueella toimivien elintarviketuottajien tuotteista suunniteltu ja valmistettu ateria.  

Aterian jälkeen ravintoloiden edustajilla on mahdollista tutustua lappilaisten tuottajien esittelemiin tuotteisiin Tuottajien torilla klo 12.45 – 14.00. Tule esittelemään tuotteitasi! Muista varata pöytäpaikkasi ajoissa!

OHJELMA

Klo 12.00, ALUSTUKSET ja lounas alkaa. Tuottajilla on mahdollisuus osallistua lounaalle omakustannushintaan 16 e, ilmoittautuminen etukäteen.

Alustuksen jälkeen / lounaan aikana, tuottajat voivat laittaa tuotteensa esille tilaan aseteltuihin pöytiin.

– Tapahtuman tausta, Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

– Miten lähiruoan käyttö ravintolassa poikkeaa tukkuraaka-aineista? Ongelmat ja mahdollisuudet. Levi Hotel Span keittiömestari

– Ystävänpäivän lähiruokalounas, paikallisista raaka-aineista valmistettu ateria kutsutuille ravintoloiden edustajille

Klo 12.45 alkaen, TUOTE-ESITTELYT

– Paikallisten raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden esittelyä. Maistelua, keskustelua ja kontaktien luomista. Maaseutu- ja luonnontuotealan yrittäjät sekä elintarviketuottajat

Tapaaminen esittelypöytineen on kaikille ilmoittautuneille tuottajille avoin ja maksuton.

Tilaisuuden järjestää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke.

 Lisätiedot: Krista Stauffer, krista.stauffer@businesslappi.fi, puh. 040 137 4690, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

 

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeen päätavoitteena on luoda uudenlainen lähitoimijoiden ja lähituotteiden varaan rakentuva elintarviketuotannon logistinen järjestelmä. Hanketta toteuttavat Sodankylän kunta ja Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta.