TERVETULOA ETÄTYÖPAJAAN: Keskiössä Levin pyöräilymatkailun kohderyhmät, asiakasprofiilit ja tuotteistaminen. KE 21.10. KLO 9-11.30

 

 

Ajankohta: keskiviikko 21.10.2020 klo 9.00 – 11.30

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu työpajaan Lyytissä 

Osallistumislinkki: Klikkaa itsesi mukaan Levin pyöräilymatkailun kasvuohjelma – hankkeen työpajaan 

Haluaisimme kutsua sinut mukaan Teams -etätyöpajaan keskiviikkona 21.10.2020 klo 09:00 – 11:30! Työpajassa pureudutaan Levin pyöräilymatkailun kohderyhmiin, asiakasprofiileihin sekä tuotteistamiseen.

 

Ohjelma

Kohderyhmien ja asiakasprofiilien alustuksesta vastaa Klue Oy:n Mikko Saarinen.

Tuotteistuksen näkemyksiä tulee jakamaan yksi Euroopan johtavista pyöräilymatkailun asiantuntijoista, sveitsiläinen Alain Rumpf. Alainin asiakkaisiin ovat kuuluneet mm. Switzerland Tourism, UCI, Rapha ja Strava. Häneen voi tutustua tarkemmin esimerkiksi näiden linkkien kautta: http://aswisswithapulse.com/about/ ja https://switchback.alpsinsight.com. Alain tulee kertomaan puheenvuorossa käytännönläheisiä sekä toimiviksi havaittuja näkemyksiä pyöräilymatkailun tuotteistukseen ja viestintään liittyen.

Alainin osuus tulee olemaan englanninkielinen, muutoin työpajassa puhutaan suomea. 

Tervetuloa mukaan kuulolle & keskustelemaan Levin alueen pyöräilymatkailun kehittämisestä kohderyhmien, asiakasprofiilien ja tuotteistamisen näkökulmasta!

 

Levin pyöräilymatkailun kasvuohjelma

Kittilän kunnan Kideve Elinkeinopalveluiden kautta on käynnissä Levin pyöräilymatkailun kasvuohjelma –hanke, jossa on tavoitteena vahvistaa ja luoda edellytyksiä pyöräilymatkailun kehittämiseen Levin alueella.

Liiketoimintaympäristön kehittämisen työpakettiin kilpailutettu asiantuntija Klue Oy on muodostanut käsitystä alueen toimijoiden sekä asiakkaiden haastatteluiden kautta pyöräilymatkailun nykytilasta ja potentiaalista, vahvasti palvelumuotoiluun pohjautuen.

 

Lue lisää hankkeesta: https://www.kideve.fi/hanketoiminta/kehittamishankkeet/levin-pyorailymatkailun-kasvuohjelma/

 

Lisätietoja:

Katariina Palola, elinkeinojohtaja

S-posti: katariina.palola@kittila.fi, Puhelin: 0400 955 472

 

Levin pyöräilymatkailun kasvuohjelma –hankkeen päätoteuttajana on Kideve Elinkeinopalvelut. Yhteistyötä tehdään laajasti alueen toimijoiden kanssa. Hanke saa EAKR -rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen on Lapin liitto.