Tekstejä ja kuvia Kittilän kylistä haetaan

Onko sinulla vanhoja ja uusia kuvia, tarinoita, historiaa tai nykyaikaista tietoa kylästäsi? Mitä kylässäsi voi kokea, nähdä ja tehdä? Millaista kylässä on asua, ja kuinka kertoisit kylästä uusille asukkaille? Tuo esille oman kyläsi parhaat puolet!

 

Kideve Elinkeinopalvelut kokoaa Kylähankkeessa materiaalia tulevaa Kittilän kylät -esitettä ja kylien nettisivuja varten tietoa.

 

Tietoja voit toimittaa oman kyläyhdistyksesi toimijoille, jotka voivat välittää tietoa eteenpäin, tai suoraan Kideve Elinkeinopalveluihin postilla tai sähköpostilla: nina.willman(at)kittila.fi tai Kylähanke/Nina Willman, Kideve Elinkeinopalvelut, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

 

Vanhat ja uudet paperivalokuvat skannataan ja kaikki muutkin postitse lähetetyt materiaalit palautetaan.

Tietoja kerää Kideve Elinkeinopalveluiden Kittilän kylähanke, joka on saanut rahoitusta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta, KKTM ry:n ja Lapin ELY-keskuksen kautta.

 

Millaisia kuvia ja tekstejä kannattaa lähettää?

KUVIA: vanhoja valokuvia, kesä- ja talvikuvia kylämme omista jutuista, yksityiskohtia, esineitä, ihmisiä, maisemia
TEKSTIÄ: esitteeseen tulee perustietojen sijaan erilaisia pieniä tekstejä kyliltä – kuten kylämme oma juttu, miksi tämä on hyvä kylä asua, muuttaa tai vierailla, jonkun kyläläisen kommentti kylästä, kylämme tarina tai iskulause – eli erilaisia persoonallisia tekstejä – tyyliin ”näin meillä, tässä kylässä”! 
 

Lisätietoja Kylähankkeesta